Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadl mi w oko pewien mezczyna... nie mam pojecia jak zrobic krok do przodu.

Polecane posty

Gość gość

Otoz w moim otoczeniu od kilku miesiecy kreci sie swietny mezczyzna. Wszyscy go lubia. Jest po prostu idealny, swietnie sie prezentuje, doskonale wypowiada, mowi dokladnie to co jest do powiedzenia w danej chwili jest niezwykle zabawny i zawsze gdy jest jest smiesznie. Przy tym ubiera sie po prostu cudownie, elegancko, stroj po prostu dobrany idealnie, jest zadbany, ladna ma twarz i po prostu .... podoba mi sie. Jest mily dla wszystkich dziewczyn z kazda rozmawia, ale kiedy rozmawia ze mna to jest nieco bardziej taki zaczepny -moze z innymi tez jest nieco zaczepny- ale to jakos tak jakby mu na mnie zalezalo. Mi sie podoba calkowicie i problem jest to ze z tych naszych rozmow nic nie wynika zadnych propozyci, zadnych zaproszen z jego strony. Ale jak przechodzi obok to usmeicha sie macha z daleka wczoraj puscil mi oczko. Czy powinnam pierwsza zaprosic na kawe, albo jakos polzartem?

Gość gość
bogaty?

Gość gość
Jakby mu na mnie zalezalo - haha co za pustak

Gość gość
Gdyby mu mi zależało to wprost zaprosiły Cię na kawę czy drinka. Z opisu nie wydaje się być nieśmiały.

Gość gość
No właśnie zwkly babiarz i takich jak ty ma na pęczki

Gość gość
Zapamiętajcie sobie polskie królewny z drewna - jeżeli wam się podoba facet to WY macie zrobić krok w jego stronę, a nie wiecznie czekać na gotowe. Zresztą jak nie zrobicie, to inna, bardziej obrotna, sprzątnie wam fajnego faceta sprzed nosa. I BARDZO DOBRZE, tak trzeba uczyć życia polskie królewny z drewna.

Gość gość
to zaprosic go?

Gość gość
Zapros i pochwal sie tu niezależnie od wynikow. Znajac zycie kogoś ma a ty pewnie sporo młodsza.

Gość gość
Zaproś, to twoje życie.

Gość gość
Moim zdaniem zaproszenie to nie najlepszy sposób bo od razu będzie wiedział że go chcesz, nie można jakos subtelniej okazac, uwiesc? Kobiety to potrafią

Gość gość
Nie umiesz zrobić kroku do przodu ? wystaw nogę z 30-40 cm w przód ,dołącz druga nogę i już, krok do przodu zrobiony haha.

Gość gość
aaaaa

Gość gość
jak jestes dziewica to mzoesz jak nie to Ci nie wolno

Gość gość
Gościu od królewien z drewna, udało ci się kiedyś kogokolwiek poderwać, czy wiecznie czekasz na gotowe i obwiniasz dziewczyny?

Gość gość
gość dziś Tak, udało mi się, twoją starą.

Gość gość
14.47 czy jemu sie udalo? Hehe watpie :D on czeka tylko na zaproszenia ze strony kobiet no brak mu jaj by zrobic pierwszy krok dlatego zrzuca wszystko na kobiety. W ten sposob nikogo nie znajdzie wiec nadal bedzie sfrustrowany I bedzie ujadal na kafe I kazda wyzywal Od krolewien :D

Gość gość
Udało się wdówkę i rozwódkę, a może dał się poderwać. Jeżeli innej dał się poderwać, to nie jest dla mnie, mój chciałby mnie a nie substytuty.

Gość gość
12.56 tez tak mysle.nice wyobrazaj sobie nie wiadomo czego, pewnie ma duzo kolezanek co do ktorych jest zaczepny, usmiecha sie I puszcza oczka. Niesmialy nie jest

Gość gość
gość dziś gość dziś Tak, udało mi się, twoją starą. Jestem dzieckiem pary holenderskich gejów

Gość gość
Zakochanego męzczyzny ŻADNA nie sprzątnie, choćby była lepsza od prostytutki w seksie, innego niech bierze sobie taka prostytutka:P

Gość gość
Mysle ze moze byc cos na rzeczy a gosc jest przy kasie? czemu na niego lecisz?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic w tej sytuacji, co on o Tobie myśli , co czuje, czy w przyszłosci będziecie razem, czy to w ogóle możliwe, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
do kolesia od "królewny z drewna" : Te, królewicz, jak nie masz jaj żeby laskę zaprosić na drinka, to zamknij swoją jadaczkę i nie wmawiaj kobietom , że to one mają faceta zapraszać pierwsze i to na pierwszą randkę, ha ha ha, nikt się na to nie da nabrać. Nie zaprosisz fajnej laski , zaprosi ją ktoś inny , a ty i każdy tobie podobny będzie sam - znam takie przypadki - 40 lat a nadal żadnej nie zaprosili i wiesz co teraz robią ? ha ha ha niektórzy czytają kafeterię. Więc się bracie zastanów i nie wypisuj swoich idiotycznych teorii , bo że ty jesteś takim idiotą to już wiemy i zostaw to dla siebie nie dziel się radami zwłaszcza kiedy nie podziałają.

Gość gość
Hmmm... a moze jakies powazniejsze rady, moze jakas dziewczyna miala podobna sytuacje??? Nie chciala bym zmarnowac okazji, ale tez wyjsc na idiotke jesli nic nie jest na rzeczy. On nie jest raczej kobieciarzem jak ktos pisze wyzej. Czesto patrzy w oczy.

Gość gość
ile macie lat? jest starszy? duza roznica miedzy wami? moze jestes niedoswiadczona?

Gość gość
Uuu, to się królewny z drewna obśliniły. Uderz w stół....

Gość gość
Autorko, nie bądź drewnianą lalą jak niektóre tutaj kretynki i bierz sprawy w swoje ręce. Do odważnych świat należy.

Gość gość
Autorko - daj mu zamoczyć w cacao !!! Tego ci raczej nie odmówi :-D