Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_imię

imię Sebastian

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie lepszy stasiu pierdziasiu niz Robert - przeciez to paskudne twarde imie. Jedno z najgorszych wg mnie dla faceta, na szczescir moj maz ma imie ktore mi sie podoba. Sebastian tez nie jest w moim guscie

Gość gość
Facetowi moze imie Robert nie pasuje, mezczyznie i owszem. Tak samo jak Hubert, Norbert.. Takie mi sie podobaja. I tyle. Ktos moze uwazac inaczej. Ale jak pisalam, moj ukochany nosi te imie i jest bardzo meski i przystojny. Nie pasowaloby mu imie Kuba, Mirek, Olek.. A Sebastian okropne i juz. Nie podoba mi sie. Zadnych zlych skojarzen. Malo meskie no i w zyciu raczej istnialoby jako Seba.. Kazdy ma inny gust. Ja tylko wyrazam swoje zdanie. ;)

Gość gość_imię
tak mój mąż lubi "Dżem" no ale do końca nie wiem czy to stąd. Mąż mówi o imieniu Bastian, no ale takiego imienia nie ma w Polsce, no i praktycznie zostałby Sebastianem niż Bastianem. Być może to imię to pomysł wynikający stąd że mąż pracuje z samymi obcokrajowcami, sama nie wiem. Też podobają mi się imiona Norbert, Hubert, Robert, ale podjęcie decyzji o dziecku jest wspólne, mąż takiego nie chce.

Gość gość
Hubert Norbert rzeczywiscie super.. Wiocha kicz i tandeta. Bercik, no wez.... Robert jest moim zdaniem brzydkim imieniem

Gość gość
Sebastian jak najbardziej bardzo ładne imię. Filipy, Huberty i Patryki to nie w moim guście. A tak na marginesie znałam dresiarzy i to nie były sebki tylko jeden był Filip, Jednak Wojtek, Adam to był najgorsi siali postrach i jeszcze Dawid. Napakowani, sterydowcy. Mafia. Więc każdy będzie miał inne skojarzenia

Gość gość
Bardzo ładne imię. kojarzy mi się tylko z Sebastianem Fabijańskim :-)

Gość gość
normalne imię jak Łukasz , Julian czy Konrad i milion innych :-)

Gość gość
A mi imię Sebastian kojarzy się z tym chłopcem z filmu "Bella i Sebastian" Bardzo fajny film a imię też bardzo ładne pasuje dla małego chłopca i do dużego chłopca.

Gość gość
Robert nie ładne, Hubert też mi się nie podoba. Bose Antki i Filipy też nie. ładne jest Łukasz, Józef, Marcin, a Sebastian? też niczego sobie.

Gość gość
Naprawdę ładny film. O 8 letnim Sebastianie i jego przyjaźni z psem.

Gość gość
Z osiedlowym dresem to kojarzy mi się jedynie Adrian. Mój kumpel, obcięty na łyso i pakował równo.

Gość Isa

Mój 11- letni syn nazywa się Sebastian. To imię zawsze mi się podobało. Syn uwielbia filmy z serii "  Bella i Sebastian", wręcz utożsamia się z głównym bohaterem. Myślę więc, że dobrego wyboru dokonaliśmy 🙂

Gość aleobciach

poczekaj aż będzie wisiał na trzepaku i czekał na haracz od małolatów.Dresy to już dzisiaj możesz mu kupić

Gość gosc
Dnia 26.04.2018 o 10:42, Gość gość napisał:

Z osiedlowym dresem to kojarzy mi się jedynie Adrian. Mój kumpel, obcięty na łyso i pakował równo.

Dodam Kamil, Sebastian i Robert.

Mi podoba się imię Sebastian. 😉 Wcale nie trzeba zdrabiać. U malucha może być Sebuś, potem Sebek.