Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hansklos

Nagrywanie żon, dziewczyn,ukrytą kamerą

Polecane posty

Nagrywacie swoje panie ukrytą kamerą. Moja żona już parę razy grała główną rolę w filmie pod tytułem masturbacja.Strasznie mnie kręci jak to potem oglądam. Żona oczywiście o niczym nie wie.

Gość gość
pamiętaj, że w zasadzie to jest nielegalne a jak jeszcze będziesz pokazywał innych to jest to kryminał

Nie chce mi się wierzyć że nikt o tym nigdy nie myślał . Nie chcę tu poruszać tematu legalności, moralności itd. Duża część kobitek dogadza sobie jak my już spimy leżąc obok.Wiem coś na ten temat.Wasze kobiety też to robią.

Nie chce mi się wierzyć że nikt o tym nigdy nie myślał . Nie chcę tu poruszać tematu legalności, moralności itd. Duża część kobitek dogadza sobie jak my już spimy leżąc obok.Wiem coś na ten temat.Wasze kobiety też to robią.

Gość gość
Mąż mi dogadza tak, że nie mam ani siły ani potrzeby po nim poprawiać. Widocznie nie osiąga orgazmu z Tobą.

Gość gość wiki
Jakby mój partner mnie nagrywał i bym się o tym dowiedziała, to nie chciałabym być w jego skórze. Co do masturbacji. Kobieca masturbacja jest tematem tabu. Wiadomo że jest, ale nikt o tym nie mówi. I mało która kobieta się do tego przyzna. W każdym razie zamiast nagrywać żonę, to poproś by zrobiła to przy Tobie. Jeżeli Wasze relacje są dobre to się zgodzi.

Sex mamy udany.Wiem jak żonie dogodzić. Czasami robi mi pokaz masturbacji. Jednak większość kobiet mimo udanego pożycia ma czasami na zrobienie sobie dobrze samej(tak mi się wydaje). Oglądanie jej jak sobie dogadza jest boskie.

Gość gość
Tylko tak mówi, że jest ok. A jak już śpisz musi sobie sama poradzić.

Nie robi tego aż tak czesto ale się jej zdarza. Jeśli chodzi o sex to ja mam ochotę częściej niż żona. Jak większość kobiet praca,dzieci,stres codziennego życia odbierają ochotę na sex.Ja ją rozumiem i nie nalegam.Kobiety częściej przejmują sie rzeczami nad którymi my przechodzimy do porządku dziennego.Tak już jest.

Gość gość
Żartujesz chyba. Przeciez jak sobie nocą robi dobrze sama, to raczej ochoty jej nie brakuje i dzieci już śpią.

Masturbacja a Sex to dwie różne rzeczy. Nie myl tego.Jak ja wcześniej usnę to co biednej kobiecie zostaje? Odpowiedź jest oczywista.

Gość Teppic
Ja swoją czasem nagrywam, ale nigdy bez jej wiedzy. Filmikami mogę za to dzięki temu dzielić się wedle uznania. :)

Moja ostatnio nie chce się dać nagrywać więc jak w temacie muszę korzystać z ukrytych kamerek.

Tylko kobieta wiedząc że jest nagrywana zachowuje się inaczej niż jak jest nagrywana i tego nie wie.

Gość gość
Ciekawe co twoja żona zrobi jak się dowie :(

Gość gość
100% traktowania własnej żony jak g****o :(

Gość gość
Co z palant! Woli oglądać, niż ru/chać, bo "wcześniej zasypia" :-D Woli filmy od seksu, ale nie napisze tego wprost.