Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądam właśnie stare teledyski gwiazd z których sie śmialiście

Polecane posty

Gość gość

i myśle sobie jakie was pospolite ściemniary i ściemniacze. Słuchać Britney Spears to był taki obciach i gnoiliście każdego kto sie odważył, a teraz patrze po latach a tu 73 miliony odsłon. Pewnie to wy po kryjomu słuchaliście ćwoki i tyle nabiliście. Wy którzy tak żeście nie dawali żyć innym i nie chcieliście przyznać że ona była ładna, pewnie żeście słuchali to po kryjomu. Liczby odsłon nie kłamią

Gość gość
Ja słuchałam Kelly Family. I się tego nie wstydze. Wszyscy moi znajomi wiedzą. Moj mąż też. A teraz jak śpiewają i grają znowu mąż zabiera mnie na ich koncert do Krakowa :-)

Gość gość
Jak chodziłam do podstawówki dzieciaki zachwycały się Wiśniewskim.Teraz nikt się nie przyzna...

Gość gość
A ty ile odsłon tej lasce autorko nabilaś?

Gość gość
Słuchałam Spice girls, Britney Spears, Kelly Family itp. Może i obviach ale wszyscy tego słuchali:D

Gość gość
20.10 Ja nadal mam sentyment do "Ich Troje" i się tego nie wstydze, do tej pory słucham po pijaku :-) .

Gość gość
O jeżu, przecież britney to klasyka! Teraz wiele osób słucha tych "zenujacych" kawałków :D mi się marzy impreza z muzyka z wczesnych lat 2000, taka britney, destinys child, nawet Bajm i Teresa werner... A do tego spodnie biodrówy, crop topy, niebieski cień na powiekach i pokarbowane włosy! I można się bawić!

Gość gość
Backstreet Boys to samo. Dziś na tym samym wózku jedzie Justin Biber. Faceci słuchają go w radiu w samochodzie czasem nawet dużo starsi. Podoba sie im muza i przynucą, ale im głupio, bo to przecież Biber to na wszelki wypadek przełączą na inne radio, żeby sie dziewczyny nie śmiały. Kiedyś tak sie śmiali też z Enrique Iglesias, chociaż po latach wyłazi że każdy co brzydszy to by chciał być tak przystojny jak on.

Gość gość
Spice Girls BSB NSync Britney Spears Christina Augilera Jennifer Lopez (ta stara, bo dzisiejsza to tragedia) Sasha :D Vengaboys The Kelly Family (ja akurat nie słuchałam ale 90% podstawówki owszem) ale czasy..... Ale zawsze w ofensywie byli ci, którzy słuchali Metalliki czy AcDc i darli łacha z tych wyżej. Życie :D

Gość gość
Ja kiedys uwielbialam Britney Spears. Film crossword ogladalam 2 razy w tyg

Gość gość
Ależ B.S sluchało chyba z 70% ludzi :D idolka pokolenia :D a ile klonów miała ,starczyło do szkoły wejść :P . dodam Tatu jeszcze -fałszywe lesbijki made in Russia . Aha Kate Ryan też , taka Britney z Europy .

Gość gość
A Just5?