Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nauczycielka wg was ma prawo sie czepiac o takie rzeczy?

Polecane posty

Gość gość
GUPIA NAUCZYCIELKA! Z maty czy z polaka?

o, słuchaj inaksesibla, on przynajmniej nie ma interesu w podbudzaniu Twoich seksualnych zapędów, w przciwieństwie do Twoich sfrustrowanych nauczycieli i koniobijczych kolegów:)

jakbym poszła w takim stroju do pracy to raczej by sie nikt nie czepil ;P tylko ta glupia nauczycielka sie czepia x najwyżej by się"czepiał" "głupi" szef lub klient, matko, jaka sieka w głowie

Gość gość
Wymogi ubioru i wyglądu ucznia są opisane w Statucie Szkoły i radzę się z nimi zapoznać. Nauczyciel / nauczycielka też ma się ubierać odpowiednio, uczeń / uczennica tym bardziej. Szkoła to nie rewia mody.

Gość gość
Nie opowiadaj głupot, ja w liceum nie tak dawno 3 lata temu nosiłam obcisłe spódnice do połowy ud i buty na wysokich obcasach albo koturnach, robiłam delikatny makijaż, miałam pomalowane paznokcie, ale nie jakieś długie i swoje nie sztuczne, a włosy to falowane mam naturalne. I nikt się mnie nie czepial, żaden nauczyciel czy nauczycielka, a mieliśmy sporo siekier. No z włosami to żeś w ogóle poleciała :D można mieć naturalnie falowane czy kręcone i co, nauczycielka będzie ci kazala codziennie prostować? Nie rób już ze wszystkich nauczycieli potworów, bo starsze pokolenia to łykną.

Gość gość
Nauczycielka pewnie niedor****** i się czepia !!

Gość gość
Ale nie ma czegos takiego w regulaminie szkoly, ze buty musza byc plaskie. Poza tym mysle, ze ta franca by sie i tak czepiala dopoki bym nie wygladala jak zakonnica xxxx Dobrze robi. Gimbazy chodzą w szpilach, czerwonych ustach i nie wiem co jeszcze. Póki co, to jesteś uczennicą i chodzisz do szkoły, a nie pracy.

Gość gość
Idź na skargę do kuratorium! Koniecznie załóż krótką spódniczkę, a nuż trafisz na chętnego kuratora :)

Gość gość
Sukienka i delikatne buty są ok, ale miniówy i koturny, to już przesada. Elegancja zobowiązuje. Ubiór odzwierciedla naszą osobowość oraz to jak chcemy być odbierani przez innych ...

Gość asiutka    1999
Co do obcasów mogą, u mnie pilnują aby buty w po szkole były na płaskim obcasie, wyjątek to apele i in oficjalne uroczystości.

Gość gość
Jestem nauczycielem z 12 letnim stażem i u nas w szkole jak i w innych lepszych szkołach w mieście jest zakaz obcasów, malowania paznokci, makijażu, włosy mają być spięte i nie farbowane chociaż z tym bywało różnie. Strój schludny, nie krótkie spodenki ani mini... mam nastolatke w domu i też ma podobne zasady w szkole, więc paznokcie maluje na wyjscia albo weekend a wlosy czasami spina pod szkołą, bo woli rozpuszczone, ale pilnuje regulaminu, bo są wysokie kary w postaci punktów ujemnych. Osobiście nie wyobrażam sobie uczennicy, która idzie do tablicy na obcasach :-)

Gość asiutka    1999
gość dziś Makijażu nie można w ogóle czy lekki jest dozwolony?

Gość gość
już ja znam ten twój lekki makijaż, blacharo

Gość gość
sukienka ok, falowane włosy ok, tusz do rzęs ok, balerinki ok, lakier bezbarwny albo lekko mleczny ok - bez obcasów ( chyba że na uroczystość jakąś) - bez cieni do powiek, czy tam rózu i tapety (chyba że nude)