Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nauczycielka wg was ma prawo sie czepiac o takie rzeczy?

Polecane posty

Gość gość

Że uczennica w wieku 17 lat ubiera: sukienki- ale nie krotkie tylko takie przed kolano, za to podkreslajace figure, czesto buty na obcasie, ale nie bardzo wysokim takim 7, 8 cm i faluje dlugie wlosy? Poza tym jest ubrana schludnie, ma tylko delikatny makijaz, zadnych tipsow, dobrze sie uczy

Gość gość
Szkoła to nie burdel

ale szczuje cycem i dupą przez to ubranie kolegów i męską część grona pedagogicznego ubieraj się skromnie! sukienki we wrześniu?:O to szkoła, masz się uczyć, a nie subtelnie flirtować, gówniaro

i po co Ci ten wysoki obcas? żeby biust był lepiej widoczny dla pana od matmy? czy żeby koledzy Cię zanieśli do piguły jak skręcisz kostkę?:O

Gość gość
Ale to nie jest wyzywający stroj bo te sukienki są przed kolano i nie maja glebokich dekoltow ( ale tez nie są pod szyję). wlosy pofalowane są lokowką. Serio to taki niestosowny stroj?

Gość gość
U mnie w szkole odpadały buty na obcasie. Albo sportowe, albo najwyżej balerinki.

Gość gość
ubieram obcasy bo sie czuje w nich kobieco. Lubie ladnie wygladac, to dziwne ? :P ale to nie sa bardzo wysokie obcasy takie kilka cm

tak, to też niestosowny strój. nie czuj się lepsza od blachar z Twojej klasy. robisz to samo, tylko jesteś hipokrytką. nauczycielka słusznie wyczuła cwaną dziewuchę niby cnotkę.

Gość gość
a tym bardziej nie rozumiem czepiania się kiedy są dobre wyniki w nauce tej dziewczyny

Gość gość
masz się uczyć, a nie wyglądać kobieco.

Gość gość
Dobrze, że w końcu zamkną te gimbazy

Gość gość
Bardzo ci zalezy na tym, zeby koledzy z klasy walili z mysla o tobie?

Gość gość
19:39- a czy jedno drugie wyklucza? :P Mozna byc perfekcjonistka piękna i madra ;)

Gość gość
gość dziś 19:39- a czy jedno drugie wyklucza? jezyk.gif Mozna byc perfekcjonistka piękna i madra oczko.gif xxx Skoro pyta o takie rzeczy na kafeterii, to raczej wątpię w inteligencję autorki. Ale fakt, inteligencja to nie mądrość. Nie pozdrawiam.

Gość gość
19:43- no fakt skoro wg Ciebie świadczy to o niskiej inteligencji to pewnie masz rację i musi tak byc :P

Gość gość
19.47 No coś ty? tylko takie małe obcasy do szkoły!? No szok poprostu!, toż to niedopuszczalne. Jak bym cię złapała za kudły, to tylko mokra plama by po tobie została! Mam nadzieję że to prowo!

Gość gość
19:45- bo co, boli Cię ,ze faceci na mnie zwracają uwagę? :P

Gość gość
Może upomnieć ale czepiać się nie. Natomiast do szkoły możesz iść w butach jakich Ci sje podoba,a w szkole musisz jednak obuwie zmienić na płaskie.

Gość gość
Ale nie ma czegos takiego w regulaminie szkoly, ze buty musza byc plaskie. Poza tym mysle, ze ta franca by sie i tak czepiala dopoki bym nie wygladala jak zakonnica

Gość gość
Jestem nauczycielką z 29-letnim stażem i nie przeszkadza mi taki wygląd (pomijam buty,bo u nas na obcasie nie wolno). Jeżeli dziewczyna się uczy (chłopak też;) - ja po prostu nie zauważam ubioru czy makijażu i fryzury.

taaaak wszyscy dorośli zazdroszczą Ci wyglądu i deklarowanej przez Ciebie inteligencji:O i x Jestem nauczycielką z 29-letnim stażem i nie przeszkadza mi taki wygląd (pomijam buty,bo u nas na obcasie nie wolno). Jeżeli dziewczyna się uczy (chłopak teżoczko.gif - ja po prostu nie zauważam ubioru czy makijażu i fryzury. x nie odpowiadaj sama sobie:O

Gość gość
Jak chodziłam do liceum to musiałam zmieniać buty na "kapcie" typu tenisówki (i dobrze), makijaż był bardzo niemile widziany (w końcu to szkoła, a nie pokaz mody), co do ubioru, to miało być "schludnie i skromnie". Nie wiem po co malować się do szkoły, czy chodzić w butach na obcasach przez 6-8 godzin (w wieku 30 lat będziesz tego żałowała - ból pleców, kolan i zniekształcenie stóp :O ) Wierz mi, że buty i makijaż czy krótka kiecka nie zrobią z ciebie kobiety. Trzeba jeszcze mieć coś między uszami (ty masz niewiele, sorry)

Gość gość
Ale nie mogę tego pojac po prostu co niektorym przeszkadza ładny, kobiecy wyglad u mlodych dziewczyn? Ok, jeszcze rozumiem czepianie sie wyzywajacego ubioru, czy piercigu, ale kobiecy wyglad z klasa chyba powinien byc ceniony? Szczegolnie jak ktos sie dobrze uczy to co jedno drugiemu przeszkadza? Wytlumaczy mi to ktos logicznie ? :P

Gość gość
Ojojoj jestem taka seksowna i chodzę w szpilkach do szkoły. Podła nauczycielka się na mnie uwzięła, pewnie dziewica. Boli ją, że chłopaki na mnie patrzo.

Gość gość
zreszta wg mnie to powinno byc tak: jeśli uczysz sie dobrze, nie ubierasz wyzywająco, albo niechlujnie i nie lamiesz regulaminu szkoly to nikt nie powiniem sie czepiac

nikt nie powiniem sie czepiac x chcę widzieć minę Twoich wykładowców (czyżby?) w przyszłości i szefów, którym wysuniesz takim tekstem, jak złamiesz jakąkolwiek regułę przyzwoitości, dress codu, savoir vivru czy czegokolwiek w świecie normalnych ludzi

Gość gość
jakbym poszła w takim stroju do pracy to raczej by sie nikt nie czepil ;P tylko ta glupia nauczycielka sie czepia

Gość gość
Chodzi o to, że nie umiesz dobrać ubioru do okazji. To też wiąże się z brakiem kultury i wyczucia co denerwuje nauczycieli. Ubierasz się jak na randkę. Odwrotną sytuacją byłoby założenie butów sportowych na elegancką kolację.