Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona124

Problem z natrętną nową partnerką eks

Polecane posty

Gość wkurzona124

Dobry wieczór! Piszę tutaj do Was z trochę nietypowym problemem, który nie daje mi spać. Chciałabym uzyskać jakąkolwiek radę bo nie mam pojęcia co zrobić. Jakieś 4 miesiące temu rozstałam się z okrutnym i obojętnym partnerem. Wszystko zaczęło się układać, kiedy nagle na horyzoncie pojawiła się jego nowa kobieta. Zaczęła mnie dręczyć opowiadając mi o nim, jaki to on przystojny, że piszą razem, nawet celowo pokazywała mi swoje konwersacje z nim. Ciągle za mną chodzi wszędzie, tak jakby chciała się zakumplować, szczegółowo wypytywała mnie o moje sprawy prywatne, ciągle zagaduje i obserwuje mnie. Mam naprawdę tego dość. Nie mogę się od niej odseparować bo pracujemy razem. Nie wiem czy robi to ze złośliwości czy po prostu posiada wrodzony talent: brak taktu. Chciałabym wiedzieć co inni myślą o takim zachowaniu i co zrobiliybyście na moim miejscu. Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew :).

Gość gość
Jego nową kobietą nie przejmuj się, skoro pracujecie razem, to wiesz, że bycie z nia chwały mu nie przysparza:P, ona bedzie włazic ci w tyłek bez masła, by pokazać wszystkim jaka jest dobra i ciepła, nie wie że wszyscy z niej sie śmieją, nie wie ze nie chcesz być z nim, bo męzczyzne nalezy szanowac i podziwiać za to jakim jest człowiekiem, jego na razie nie ma za co:P, ale wszystko moze sie zdarzyć;), ale sądzi, jak on jej powiedział, ze to on cię zostawił, bo nie witałas go na kolanach w celu zrobienia mu loda, dlatego ona stara sie jak moze:P

Gość wkurzona124
Dzięki :) Podniosło mnie to trochę na duchu :)