Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z nim w ciazy, slub w pazdzierniuku i info że on ma 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość

Z dwoma poprzednimi partnerkami. Jedna siedzi w wiezieniu a jej syn mieszka z jej matką, i ma też drugiego syna mieszka z jego byla kobieta i jej facetem. Co teraz? Nie powiedzial mi o tym - powiedzial mi teraz ze przeciez to nie ma znaczenia a ja bo nigdy nie pytalam o to. No prawda, nie pytalam. Mojaj mama mnie skrzycala ze chce slub odwolywac, poweidziala ze nie pozwoli bo tyle peiniedzy juz poszlo na to. Moze przesadzam? Nie ma alimentow zasadonych na zadne z tych dzieci.

Gość gość
No to masz Konkubenta :) Koleś ma 2nieudane związki za sobą i wątpię, że potrafi stworzyć rodzinę skoro aż z 2 partnerami nie potrafił, zostawiajac po sobie dzieci. Pewnie też nie utrzymuje z nimi kontaktu, skoro nie miałaś o nich pojęcia. Współczuję Ci, ale spytaj go co było przyczyną rozpadu związków i czy utrzymuje kontakty z dziećmi? One przecież nie są winne niczemu, może być tak, że podzielisz los przednich partnerek.

Gość gość
spotka cie to samo co dwie poprzednie partnerki. Byłam w identycznej sytuacji. No może pierwsza partnerka nie była w więzieniu. Głupia jak but byłam i wziełam z nim ślub. I niczego w życiu tak nie żałuje. Byłabym po prostu samotna matką. A teraz jestem 3 rozwódką z dzieckiem:( Odwołaj ślub. To najlepsza rada jaką otrzymasz na w swoim życiu.

Gość gość
odwołaj ślub.współczuję faceta jeszcze morze łez przez niego wylejesz

Gość gość
problemy marginesu społecznego

Gość gość
Do takiego faceta nie można mieć zaufania. No, nie pytałaś, fakt. ale przecież trudno pytać o wszystko. Facet nie nadaje się ani na partnera ani na ojca. Jedyne rozwiązanie to zostawić go, ewentualnie zostać razem, ale nie wiązać się i mieć w głowie, że on każdego dnia może odejść. Dla mnie facet, który nie utrzymuje kontaktu z dziećmi jest zerem.

Gość gość
mam podobny przyklad wsrod bliskiej rodziny meza- dziewczyna przed slubem dowiedziala sie ze jej wybranek ma baaardzo duze dlugi a najlepsze jest to ze nie byl w stanie wytlumaczyc skad sie wziely- serio. Tlumaczenie bylo to samo- nie pytala to on nie powiedzial. Szczegol ze malo kto pyta narzeczonego- "ejj masz moze 150tys zl dlugu???". Wydalo sie przypadkiem, miesiac przed slubem. Ona oczywiscie slub wziela, bo szkoda- wszystko juz zaklepane, sukienka kupiona itd Zwiazek wytrzymal jakies 3 lata, teraz juz "pozamiatane"- samotna matka z dwojka dzieci. Takie "sekrety" ktore wylaza przypadkowo, to ZAWSZE bedzie gwozdz do trumny, bo nawet jak sie bedziesz starala, to nigdy juz nie zaufasz facetowi do konca i nawet naiwniara typu "milosc go zmieni" w koncu przejrzy na oczy, a jak nie to koles wywinie numer i jej w tym "pomoze". Tez radze odwolac slub, bo nic dobrego z tego nie bedzie....

Gość gość
Na pewno musi płacić alimenty, a niby czemu nie???

Gość gość
Podpisz chociaż przed ślubem rozdzielność majątkową.

Gość gość
tak jak radzi 14 30 KONIECZNIE bo to bagnem pachnie ...No i nie wiadomo czy gdzieś jeszcze amant swojego nasienia nie posłał . Żeby po ślubie nie wyszłoże do drzwi zalomocze wam matka bliżniakow :P .W te alimenty nie wierzę -wyjść może że zarabia 1900 netto z tego ma zasądzone 2 razy 350 . Albo juz komornik za nim biega . Aha ta ex za kratami -samotnych matek tak za groszki nie pakują bez zawiasów ,sprawdż jakos czy on nie ma czegos za uszami np wyroku w zawiasach ::O

Gość gość
masz duze szanse na chłopaka-syna i na rozpad małzeństwa .

Gość gość
OMG ja bym się ani chwili nie zastanawiała i odwołała ślub. Ile się znacie?

Gość gość
nie pytała ? co za idiota ! tez byałm z takim który mówił ze zle pytania zadaje np byłes w hotelu lub czy byłes w hotelu z kochanką . Nosz ku..... wyleclal za drzwi bezzczelny