Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Safiye

Jestem Arabką odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość Safiye

Mój ojciec urodził się w Syrii a matka w Polsce ale jej rodzice byli imgirantami z Palestyny :)

Gość gość
Dasz się zaprosić na kawę przez Polaka?

Gość Safiye
Boje sie, co po tej kawie :classic_cool:

Gość gość
Spacer i kino :)

Gość gość
Jesteś dziewicą?:classic_cool:

Gość Safiye
Tak, seks dopiero po slubie

Gość gość
A seks analny?

Gość Safiye
Nigdy

Gość gość
Jesteś muzułmanką? Jak możesz wierzyć w ten zabobon zwany islamem?

Gość gość
Palestyna? Gdzie jest takie państwo? W Jordanii?

Gość gość
Slyszalem ze seks analny jest bardzo popularny wsrod Arabek jako metoda antykoncepcji i zachowania dziewictwa, to prawda?

Gość Safiye
Nie jestem muzułmanką. Sprawdź sobie w wikipedii gdzie lezy Palestyna :)

Gość gość
Nigdy nie było państwa zwanego Palestyną. Był okręg geograficzny jak np Śląsk czy Mazowsze, ale nigdy nie było takiego państwa. Chociaż dobrze że nie załapałaś się na ten islamski zabobon.

Gość gość
Nigdy nie było państwa zwanego Palestyną. Był okręg geograficzny jak np Śląsk czy Mazowsze, ale nigdy nie było takiego państwa. Chociaż dobrze że nie załapałaś się na ten islamski zabobon.

Gość Safiye
Prawda jest ze tereny dzisiejszego Izraela i Palestyny przez wieki byly pod wladza Turkow Osmanskich i Zydow tam bylo tyle co kot naplakal, wiekszosc stanowili Arabowie, dopiero w XIX wieku zaczlei powracac na te tereny Zydzi. I ja nic przeciwko temu nie mam, ale gdy przyznawano Izraelowi niepodleglosc to umowa byla jasna: czesc dla Zydow czesc dla Arabow. A niestety Zydzi do dzis na terenie Autonomii Palestynskiej buduja swoje osiedla wbrew prawu.

Gość gość
Co sadzisz o islamizacji europy?

Gość gość
Żydki oczywiście jak zawsze w historii chcieli sobie zawłaszczyć bo to w ich naturze również Palestynę. Ta nie chciała oddać ziem, więc doszło do konfliktu. Poczytajcie ST zobaczycie jak Żydzi budowali swoją cywilizację. ;)

Gość Safiye
"Co sadzisz o Islamizacji Europy?" Nie wiem, a co mam sadzic? Islam nie jest monolitem ale podobnie jak Chrzescijanstwo sklada sie z roznych ugrupowan. Bardziej liberalnych i bardziej konserwatywnych no i te bardziej konserwatywne odczytuja koran bardzo doslownie no i walcza. Nawracaja "pogan", kobiety ubieraja w burki itp. Ale nie wszyscy to popieraja, ci z tych bardziej liberalnych ugrupowan tego nie popieraja i oni tez padaja ofiarami tych Fundamentalnych muzulmanow bo wedlug nich tylko fundamentalisci sa prawdziwymi muzulmanami. Ale np, w Jordanii nie tak dawno krol przekazal kosciolow baptystow dzialke nad Jordanem aby mogli wybudowac tam osrodek chrztow.

Gość gość
Wynika z tego, że muzułmanie są kłótliwi, żądni krwi, mało cywilizowani, nietolerancyjni, bo zabiajanie się dla religii, to średniowiecze. Dziwi, że mniejszość, czyli fundamentaliści islamscy zagrażają większości, tym bardziej oświeconym i postępowym muzułmanom. Zamiast zgnieść mniejszość, bronić się i walczyć, uciekają do krajów, gdzie ludzie szanują swoja odmiennośc. U nas w powstaniu walczyły nawet dzieci, aby się wyswobodzić z jarzma.

Gość Safiye
tajemnica poliszynela ze najbardziej konserwatywny muzulmanski kraj Arabia Saudyjska wspiera fundamentalistow :)

Gość gość
gdybym była Arabką wstydziłabym się do tego przyznać

Gość Safiye
a niby dlaczego? Nie wszyscy Arabowie sa muzulmanami i terrorystami :)

Gość gość
no tak, a polactwo to taki powod do dumy :D Na zachodzie np. UK Polactwo czy Arabstwo to na jedno wychodzi

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że nigdy w historii nie było państwa zwanego Palestyną. Żydzi budują osiedla u siebie, na swoich terytoriach. Samaria i Judea to terytoria na których od 3.000 lat istniało państwo Izrael. Obecny Izrael to już trzecie państwo żydowskie na tych terytoriach. (Królestwo Salomona było pierwsze). Te fakty nie podlegają żadnej dyskusji.

Gość gość
Nie wszyscy Arabowie sa terrorystami, ale wszyscy sa skażeni swoją kulturą wyssana z mlekiem matki, to jest butą, arogancją, kłótliwością, roszczeniowym stosunkiem do świata, zazdrością, nietolerancją. Wybacz, ale te cechy u ciebie widać. Nikt nie pisze jestem Polakiem, odpowiem na pytania, tylko ktoś chory na umyśle, ze spaczoną psychiką, myślący że jest pępkiem świata... Arabowie są oczekiwani tutaj jak Ebola lub AIDS

Gość gość
Islam niszczy cywilizowany świat. Islam to tragedia ludzkości. Ten zabobon jest najbardziej szkodliwą ideologią w historii. Na równi z nazizmen i komunizmem.

Gość gość
Każdy muzułmanin to potencjalny terorysta. Jeżeli nie zamierza (chwilowo) nim być w praktyce to nie jest prawdziwym muzułmaninem i nie stosuje zasad Koranu. Nienawidzę muzułmanów. Jestem dumnym islamifobem.

Gość Safiye
A po co ktos ma pisac jestem polakiem odpowiem na pytanai skoro 97% ludzi w Polsce to POlacy? :D A Arabowie nawet nie 0,1%

Gość gość
Też mi radość być Arabką....bleee!