Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez względu na to jak toksyczni czy chorzy psychicznie są jacyś

Polecane posty

Gość gość

to pewne sytuacje,okoliczności,problemy powinny się jakoś wyjaśniać,odchodzić do przeszłości,coś w jakimś momencie powinno znaczenie jak bójki czy sprawdziany w podstawówce,powinno się zaczynać coś nowego,powinna być radość,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość gość
Zdecydowanie, dla d****arzy d****** dla porządnych porządni, dla zakłamańców obłudnice, dla uczciwych uczciwi, dla tchórzy szmaty dla odważnych odważni. Tylko swoi ze swoimi. Nie masz odwagi na konfrontacje - spadaj do swojej szmaty kupowac łóżko wodne:P

Gość gość
bez względu na to co jest komu pisane ja chciałbym po miejscach które mi się kojarzą z obecnym etapem życia przejść się nostalgicznie tak jak kilka razy chodziłem po osiedlu mojego dzieciństwa

Gość gość
Madzia nie jest szmatą jest porządną kobietą.

Gość gość
17.00 zaporożec? zakłamana szmata

Gość gość
tak uczciwego człowieka jak ja to ze świecą szukać,a ty Aśka wrzuć na luz i lepiej napisz coś o swoich szpilkach

Gość gość
Kubuś to Asia? to, że nosi szpilki to wiem, to że lubi szmaty, to wiem, to ze nazywa siebie Ania to wiem ale ze Asia to nie wiem:P I jeszcze chciał lizac "Asi" stopy:P A FUJ, swoja droga wygimnastykowany jest:P a jezeli Asia to Asia, to znaczy, że zaporozca zdradza nie tylko z Elusią, Martusią ale i jakas Asią? Weź na luz Kubciu, z g00wna marmolady nie zrobisz:P a ze szmaty atłasu:P

Gość gość
Ale po tb pojechallllla i po twojej madzi uuu :D