Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Supermodelka plus size, porażka sezonu

Polecane posty

Gość gość

Właśnie obejrzeliśmy z mężem. Nie mam nic przeciwko rozmiarowi 40-42 czy nawet 44. Założenia programu są w miarę dobre ale niestety kandydatki nie dopisały, i NIE CHODZI O TO, że były krągłe, puszyste czy grube. Były po prostu w wiekszości brzydkie. Wiecie, czemu taką popularnością cieszą się te topowe modelki xxl?Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę Iskra Lawrence. Jest przepiękna, ma w miare jędrne ciało i prześliczną buzię. Te z programu wyglądają jak maszkary. Weszłam na FB a tam same zachwyty, nikt nie ma odwagi powiedzieć prawdy. Trudno jest być grubym i ładnym bo trzeba mieć mega dobre geny, tak, żeby tłuszcz rozkładał się równomiernie na ciele (najlepiej w biuście i tyłku) a nie na szyki i twarzy. Trzeba wygrac loterię genetyczną żeby wyglądać tak jak Iskra Lawrence i z tego co widzę nie ma szans, żeby w tym programie pojawiła się taka dziewczyna.

Gość gość
Wg mnie wszystko żywcem zerżnięte z tvn-owskiego Top Model. Cały schemat programu identyczny tylko inne jury i pulchne kandydatki. Jury masakryczne, wszystkim słodzili jak leci. Widocznie chcą się wybić na zakompleksionych polkach z nadwagą i słodzą nawet tym masakrycznie brzydkim kandydatkom a najostrzejsza uwaga do babki co ważyła 160 kg i wyglądała jak wieloryb była taka, że ma sobie poukładać emocje i zadbać o siebie ... koń by się usmiał.

Gość gość
Jurorzy spoko nie ma takiej chamowy jak w TVN

Gość gość
W TVN'ie może byli chamscy ale szczerzy. Jak tyłek był galaretowaty u szczupłej laski to prosto z mostu walili. A dziś celulitis, zwały tłuszczu, opuchlizna a Ci piali z zachwytu jakby conajmniej Wenus im się objawila, dla mnie masakra.

Gość gość
Ta Zakrzewska to chodzący smalec. I te klatki doczepione i rzęsy. ..karyna

Gość gość
Iskra jest piękna i seksowna a te z programu dziś to zwykłe tanie pasztety, ,,,....... zwaly tluszczu na brzuchu i obwisle tyłki porażka.

Gość gość
Ta Iskra ma po prostu wielki zadek to wszystko. Twarz przeciętna. Niech sobie są wielkie, grube, brzydkie modelki, ale niech nie wrzucają ich do jednego worka z taką Iskrą, która ma właśnie przysadzisty siad, a ogolnie jest szczupła.

Gość gość
One na zdjęciach i tak będą udoskonalone, czyli pewnie na zdjęciu zginie im cellulit czy też bardzo go pomniejsza, zrobią tak by była bardziej klepsydra, tak jak to robią przy zdjęciach zwykłych modelek (chyba nie myślicie że tych zdjęć nie poprawiają) One zanim będą miały zdjęcia zostaną wytapetowane jak każda modelka, potem zdjęcie zostanie "poprawione". Zobacz jak heidi klum wygląda bez makijażu, z makijażem a jak na tych zdjeciach profesjonalnych...

Gość gość
gość dziś zgadzam sie, wystarczy zobaczyc jakiekolwiek zdjecie modelek bez makijazu - wygladaja jak zasuszone szare staruszki po Oswiecimiu. Ale gdy zrobione, sa ok. Mysle,ze fotograf ma oko, czy cos ciekawego z daną kobietą mozna zrobic po retuszu ( bo retusz zawsze bedzie) - i tak sa wybierane - i chude i grube.

Gość gość
Mysle jednak,ze program ma sens, bo jak sie popatrzy na ulicy, wiekszosc kobiet w Polsce i nie tylko, zwlaszcza w starszym wieku, jest plus size. Nie wnikam, z jakiego powodu - czy jedzenie, czy choroba, czy geny, czy wiek i spowolniony metabolizm - fakt, ze tak jest. I wiadomo, ze pewnie nie schudna, bo to nie takie oczywiste i proste. Mam mnadzieje,ze ten program podpowie cos na temat makijazu, stroju, sposobu poruszania się itd - i ulica zrobi sie ladniejsza :)

Gość gość
Ulica może i tak, ale cielsko nadal będzie ohydne i żadne piękne fatałaszki tego nie zmienią. Niestety ale zadbanie to coś więcej niż makijaż ciuchy i pazury.

Gość gość
piękne posiadaczki apetycznych krągłości będą walczyć o swoje marzenia. x buahahahahahaha tk przeczytalam w gazecie a z ktorej strony one piekne i apetyczne , na wymioty sie zbiera raczej jak na nie patrze

Gość gość
Wszystko wzgledne. Ogladalam 2 dni temu film z lat 60tych czy 70tych , byly tam tancerki rewiowe Na nasze czasy - wszystkie byłyby dzis plus size! A wtedy sie podobały, były tez na pewno zdrowe i wysportowane, jak to tancerki...

Do kolejnego etapu dostały się te ładniejsze dziewczyny i rzeczywiście ładne i z fajną figurą. Uważam, że ten program nie jest porażką. Nie chodzi mi o modeling sam w sobie, ale pokazanie kobietom w Polsce, że mając więcej kilogramów też można coś osiągnąć i że te laski nie wstydzą się siebie i chcą osiągnąć coś w swoim życiu. Wkurza mnie takie żalenie się, że się ze mnie śmiali i jury musi płakać i się użalać, ale tak czy siak dziewczyny, na które patrzyło się z takim zażenowaniem nie dostały się po tej sesji zdjęciowej. Zobaczymy co będzie w dalszych odcinkach. Nie patrzę na to pod względem modelingu, ale pod względem stosunku do osób, które kiedyś w życiu by nie mogły o czymś takim pomyśleć.

Gość gość
Iskra Lawrance ma jebitne implanty w pośladach. Można poszukać jej starych zdjęć. Jakkolwiek mam bekę z tego calego XXL to chamskie jest porównywanie dzieła chirurgów do zwykłych, naturalnych dziewczyn.

Gość gość
program jak program, mnie sie podoba, ze jury nie ma chamskich odzywek, jakich mnostwo w roznych telewizyjnych konkursach. Przeciez odwalic kogos z dalszego etapu tez mozna kulturalnie

Gość gość
21:23 do naturalnych mówisz. Masz na myśli naturalne pośladki zbudowane z mięśni jak u jednej z tenisistek, czy zbudowane z tłuszczu?

Gość gość
Oglądam na ipla tv, program fajnie zrobiony, ale co to ma na celu? Pewnie nabijanie sie z grubych.. Ta pierwsza dziewczyna ma sliczną twarz, ale mimo wszyskto jak sie rozebrała, to jej nogi od tyłu... bleee.. otyłosc to najgorsze oszpecenie

Gość gość
gość dziś Jeśli myślimy o tej samej tenisistce to też nie są naturalne. Myślę o normalnych ludziach, którzy nie wstrzykują sobie sterydów, hormonu wzrostu (świetnie działa na skórę+lepsza wydolność organizmu, 2w1), implantów (albo wstrzykiwania własnego tłuszczu), nie robią liposukcji brzucha i innych "kuracji" i którzy mają standardowy skład % ciała (poczytaj sobie o mieśniach i tłuszczu u kobiet). Jak już ktoś z premedytacją wziął dziewczyny z nadwagą to nie ma co udawać, że będą miały ciało szczupłej, tylko, że większe i mieć fochy, że znane gwiazdunie wyglądają lepiej :D Jak już chcą brać duże rozmiary i mieć zgrabne ciałko to muszą brać 180-190cm, bo wtedy taka może mieć rozmiar 40-42, ale nie będzie już miała nadwagi.

Gość gość
Lepiej zrobili by program o odchudzaniu , wzieliby np 12 grubasek i przez iles tygodni pokazywali jak dziewczyny zmieniaja swoj styl zarcia i jak robia kondycje fizyczna , w kazdym odcinku glosowaniem widzow odpoadala by ta najbardziej leniwa , wygrywa ta ktora na koniec programu wyjdzie jako normalna zdrowa laska z odpowiednim BMI

Gość gość
2:48 wciąż nie odpowiedziałaś mi na pytanie. Chociaż nie, odpowiedziałaś. Obwinelas w bawełnę, ale odpowiedziałaś. Tak naprawdę chodzi ci o tluste, trzęsące się pupska. Pierdzieliszi coś o stosunku tłuszczu i mięśni u kobiet jakby to mialo jakieś tutaj znaczenie. Są kobiety, które mają w pośladkach jeden wielki kawał miecha i bardzo niewielką, wręcz znikoma ilość tłuszczu. Jeśli Iskra jest silikonowa, to jest to nieporozumienie wobec tych kobiet, a nie wobec "naturalnego zwalu tluszczu" u kobiet przy kości. Poza tym nieporozumieniem jest wrzucanie do jednego worka kobiet rozmiar 40-42, z kobietami o rozmiarze 50. A tak właśnie jest mówi się o rozmiarze plus size.

Gość babito
spora część tych kobiet była zwyczajnie spasiona, z otyłości która jest poważną chorobą robią sukces życia... Zamiast wziąć się za siebie i schudnąć, próbują przekonać same siebie i wszystkich wokół, że są piękne:/ Grubi mogą wyzywać kobiety mające rozmiar 34 czy 36 od szkieletów, anorektyczek itp, ale jak o osobie noszącej rozm 42 czy więcej powie sie ze jest zwyczajnie gruba i powinna zadbać o siebie przede wszystkim ze względu na swoje zdrowie to już wielkie oburzenie i nazywanie tego dyskryminacją... Przesada w żadną stronę nie jest dobra a tłumaczenie, 40% kobiet ma rozmiar większy niż 42 to żenada. Kobiety zamiast zadbać o siebie utwierdzą się w przekonaniu, że są super bo przeciez w TV mówią,że plus size takie super...

Gość gość
A ja się pytam dlatego mamy modelki albo chude jak szczypior, albo grube jak w tym programie, moim zdaniem ani te ani te nie wyglądają na zdrowe. Co z kobietami 36/38/40??? O tej naprawdę najnormalniejszej moim zdaniem sylwetce?

Gość gość
Matko jedna to byla tam taka grubasna ze szok :o ze toto wstydu nie miało :o te nogi gorsze jak u słonia :o 42-44 rozmiar jeszcze ujdzie Ale powyżej to już potwór nie kobieta

Gość gość
Zamysł programu był super,ale po drodze coś się komuś pomyliło ! Powinni byli rozpatrzeć zgłoszenia od kobiet nawet i 44-46, ale z ładną buzią, talią, włosami. Sprawiającej fajne i atrakcyjne wrażenie pomimo tuszy. Są kobiety zbudowane jak klepsydra mimo takiej wagi i nadają się na modelki, bo na nich duże ubrania leżą naprawdę fajnie. A tu program poszedł w stronę wybierania pierwszej lepszej otyłej, niekształtnej i niezbyt urodziwej kobiety, która zgłosiła się do programu, bo "oooo, gdzieś mnie zechcą".

Gość gość
Te laski wygladaly na 10 lat więcej, w szoku byłam jak wiek pokazali

Gość gość
12;41 bo najczęściej kilogramy postarzają

Gość gość
12:53 z reguły to prawda.

Gość gość
Oglądając ten program napawa mnie odraza , ponieważ te dziewczyny promuja nie zdrowy tryb życia . Widać gołym okiem , ze jest to wynik lenistwa i otyłości , a nie jakieś poważnej choroby. Sama Ewa Zakrzewska nie robi dobrego wizerunku , z racji tego , ze ma tytuł , to wydaje sie jej , ze już nic w tym kierunku nie musi robić ? Promować zdrowy styl życia , pokazać , że sie da ! Drogie panie ogarnijcie się.