Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile moge schudnac i w jakim czasie jeśli:

Polecane posty

Gość gość

Jadlam zazwyczaj 2000 kalorii około a tera chce przejsc na 1000 na miesiac a potem troche podniesc i uz tak zostawic Czy schudne cos przez ten iesiac?

Gość gość avanti
Jak zmniejszysz o połowę kalorie, to na pewno coś schudniesz. Ile to kwestia indywidualna, bo każdy ma inny metabolizm. Jeśli jeszcze do tego dorzucisz ******* posiłki beda zdrowe i w małych porcjach, efekt będzie lepszy.

Gość gość avanti
O rany, ale mi tu cenzurą zajechali :D "Jeśli jeszcze do tego dorzucisz r/u/c/h..."

Gość gość
z ruchem ciezka przy mojej pracy :( Jedyne co to wysiadam przystanek wczesniej :P a do domu wracam piechota :P A posilki wlasnie mam zamiar zmienic pieczywo na ciemne, zmniejszyc cukier, slodycze to minimum.

Gość gość avanti
Spacer jak najbardziej wskazany. A w domu też zawsze możesz 10-15 minut znaleźć na zwykłe ćwiczenia, żadne tam forsowanie na siłowni. Uwierz, że to daje efekty, tylko liczy się systematyczność. Zdrowa dieta, ale nie żeby się głodzić czy odmawiać sobie nawet jednego cukierka, bo to tez abstrakcja ;) w drugą stronę.

Gość Malwiniaa
Najważniejsza jest systematyka i urozmaicanie posiłków :) trzeba też unikać cukru. Fajne płatki ma SanteFit bo bez cukru. Teraz jest akcja że można je za darmo przetestować :)

Gość PaulinaNaDiecie
Ja schudłam 15kg w 5 tygodni będąc na poście dr Dąbrowskiej. 3 miesiące późniejwróciło tylko 3 kg ale jestem w ciazy więc nie mogłam się dalej odchudzać