Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet zrobil awanture ze wydalam pol wyplaty na siebie Kto ma racje

Polecane posty

Gość gość

Jestem na urlopie macierzynskim. Maly ma juz 9msc wiec i ja znalazlam prace na weekendy. W miesiacu sierpniu zarobilam 1600zl Tysiac wydalam na ciuchy poniewaz nawet kurtki i butow nie mialam porzadnych. Kupilam sobie jeszcze spodnie troche kosmetykow i torebke. Dolozylam sie do budzetu. Z wyplaty dalam 600zl i cale macierzynskie poszlo na oplate mieszkania(wynajmujemy mieszkanie) I ten zrobil mi awanture ze to za duzo ze jestem rozrzutna i nie umiem zarzadzac pieniedzmi. Chyba mialam prawo wydac wlasne pieniadze? Powiedzialam mu kilka slow prawdy ze to on jest nieudacznikiem i powinien zadbac o byt rodzinny. I ze powinnam spokojnie wychowywac syna i miec na wszystko a nie spedzac weekendy w robocie. I jeszcze wysluchiwac pretensji ze wydaje wlasna kase. Kto ma racje

Gość gość
Wyscie wszystkie by tylko hajs chcialy wydawac swinie rozplodowe

Gość gość
Marne prowo i niesmieszne

Gość gość
Wziął sobie żonę , nawet nie umie wydać wszystkich pieniędzy

Gość gość
Będę szczera, jesteś kobietą masz prawo dobrze się czuć i wyglądać ! Nie zrobiłaś nic złego skoro w weekendy pracujesz to do pracy na boso nie pójdziesz !!! Pozdrawiam

Gość gość
Pusta i prozna Te kobiety pasztety nowy strój niee zapewni Ci szacunku męża!

Gość gość
Ja bym nic nie mówił tylko następną wypłatę rozp... na siebie. Po czym rozsiadł się wygodnie w fotelu i z uśmiechem patrzył bym jak drzesz mordę.

Gość gość
Odezwał się golod***ec z 19.11 Co ty możesz wiedzieć o życiu!? Mordę w kubeł i bulgotać!psie na łańcuchu! Szczekanie w internecie to ewidentnie brak kasy dla samego siebie, nie mówiąc o założeniu rodziny. I to was boli golodupcy że, nie macie szans na ; kobietę nie wspominając o potomku! Do budy!burki przegrane!

Gość gość
Gdybym miał mieć taką "kobietę" to już wolałbym wydawać pieniądze na qrwy. Przynajmniej dostał bym to za co zapłaciłem zamiast drenowania portfela połączonego z chamstwem i brakiem szacunku. Pod latarnię, małżeńska galerianko

Gość gość
Uważam, że kobieta ma rację. Mi facet wypomniał że on więcej zarabia(jestem na macierzyńskim ale jak tylko wrócę to będę zarabiać więcej niż on to raz)a dwa już nie pamięta jak go utrzymywalam gdy nie miał pracy. Zamiast iść dorobić.woli siedzieć z kolegami. Nie ma honoru za grosz ani dumy. Takie czasy...

Gość gość
19:22 masz rację. Szczekaja golodó/pcy bez przyszłości, kobieta na.macierzyńskim dorabia i jeszcze nie może sobie butów K/órwa go mać kupić! Faceci XXI wieku to niedorajdy!

Gość gość
Skoro nie macie wspolnoty majatkowej to po co sie przyznajesz ile zarabiasz i ile wydajesz. Do wspolnych wydatkow dokladasz sie z calego macierzynskiego, az wstyd! Powiedz, ze te wydatki byly i tak planowane. Czy on chodzi obdarty?

Gość gość
Kurwa, ale niektórzy mają ból doopy, dziewczyna na macierzyńskim, zajmuje się dzieckiem, domem,dorabia i nie ma prawa się obkupić? Są takie miesiące, że trzeba zmienić, odświeżyć garderobę a zbliżający się okres jesienno /zimowy to właśnie taka pora. Nie wydajesz kasy na okrągło tylko kupiłaś potrzebne tobie rzeczy a to stanowi zaspokojenie podstawowych potrzeb rodziny, wytłumacz to Panu Mężowi. Dobrze mu powiedziałaś i nie pozwól by wpędzał cię w poczucie winy bo to jest chore. Nieudacznik.

Gość gośćśćć
a po co wy siedzicie razem ze sobą? bo nie rozumiem po co z kimś być i mieć taki problem, albo się z kimś jest na poważnie i wszystko jest wspólne albo trzeba się rozstać. Nie wyobrażam sobie życia pod jednym dachem z kimś i rozliczać się z nim, ty dajesz na to, ja na to itd, przecież to chore jest :o

Gość gość
19:27 nie masz, palańcie więc przestań marzyć. Jak ja nienawidzę takich patałachów...myślenie identyko jak mój teść. cAŁE ŻYCIE LICZYŁ, WYPOMINAŁ KASĘ TEŚCIOWEJ , kobiecina nie mogła sobie nic nawet w taniej odzieży kupić a on potrafił jej spytać czemu nie wygląda jak aktorki w telewizji, że jest zaniedbana itp.

Gość gość
19:52 nie umiesz czytać? napisała wyraźnie, że musiała kupić sobie rzeczy, których nie miała. Twoja kobieta chodzi jak łachmaniara i też jej wydzielasz kasę na podpaski? Nie umiecie zarobić na rodzinę ale dzieci chcecie mieć ;-/

Gość gość
Tu autorka on obdarty nie chodzi ma mało ciuchów bo wszystko dla niego jest za drogie Jeansy za 80zl to drożyzna. Najchętniej by kupował na bazarze jak najtaniej. Tylko że nie rozumie że takie ciuchy są na chwilę bo to szmaty. Ostatnio upatrzył sobie kurtke. powiedziałam mu zeby sobie kupil to stwierdzil ze szkoda mu kasy mimo iz glodem nie przymieramy Dokladam sie do budzetu przeciez. Nastepnym razem wezme kase i mu nawet nie powiem ze cos kupilam sobie. jak tak mozna

Gość gość
Kobieto, przeciez ty pracujesz na okraglo i jeszcze jak zarobisz to nie masz prawa odswiezyc garderoby?

Gość gość
kurde jeszcze chcialam sobie jakies adidasy kupic... znow sie wkurzy jak zobaczy ze to 300zl ale co ja na to poradze ze takie sa ceny

Gość gość
sorry, ale wydać tysiąc złotych na ciuchy? no k***a dla mnie to nie do pomyślenia, a zarabiam naprawdę dobrze i mam spore oszczędności więc byłoby mnie stać. Ludzie w ogóle nie mają jakiegoś rozeznania w pieniądzach.

Gość gość
19.58 i tak rob, czy do kosmetyczki i wogole mu sie nie zwierzaj.

Gość gość
gość dziś 3 stówy na adidasy? ja chyba w innym świecie żyję

Gość gośćśćć
gość dziś no właśnie niech tak robi, i niech udaje że jest w udanym związku :D okłamuj, nie zwierzaj się i udawaj że jest fajnie to jest przepis na sukces :D

Gość gość
20:04, porzadna kurtka na zime to minimum 3 stowy, porzadne buty drugie tyle, plus jakies drobiazgi i sie uzbiera tysiac.

Gość gość
To mu nie pokazuj ceny tych adidasow i juz.

Gość gość
do 20:08 ostatnio byly czesto klotnie o kase a naprawde nam na wszystko starcza przekalkulowalam sobie bede mila codziennie bedzie dobry obiad a za jego plecami bede robila co chciala jak mozna wypomniec komus ze wydal wlasna kase tak adidasy ktore chce kosztuja 300zl wiem ze to drogo ale bardzo mi podobaja

Gość gość
ukurat kupilam na jesien wiatrowke 200zl kosmetyki 100zl spodnie 100 buty 50 (takie przejsciowe) do tego perfumy i tysiaka nie ma

Gość gość
a i sobie bielizne kupilam bo koncze karmic piersia i mam same biustonosze do karmienia...

Gość gość
20.08 facet byl na utrzymaniu kobiety wiele miesiecy, teraz kobieta na urlopie macierzynskim jeszcze dorabia, podziwiam ja, bo ja sie ruszyc nie moglam i nie ma prawa sie ubrac? Jak pisze on woli spedzac czas z klegami niz dorobic. No to daruj ale wybacz, obdarta ma chodzic za to, ze jest pracowita? Wydatki powinny byc uzgadniane ale tutaj sie nie da.

Gość gość
Masz racje oczywiscie. On sobie ciuchow nie kupuje za pieniadze ktore zarabia? :o Masz chu jowego męża