Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet zrobil awanture ze wydalam pol wyplaty na siebie Kto ma racje

Polecane posty

Gość gość
tak stwierdzil ze ta kurtka co kupilam jest badziewna i sie nie oplacalo mi sie podoba ale jest jesien i takie sa ceny zimowych rzeczy

Gość gość
A on akurat jest ekspertem od damskich zimowych kurtek ;) Ciesz sie tym, co sobie wybralas i kupias i juz.

Gość gość
Ja nie mam meza dzieki Bogu,zarabiam 11 tys. miesiecznie i nikomu nie musze sie z niczego tlumaczyc. A jeszcze do niedawna mialam narzeczonego ktory zawsze mial pretensje na co wydaje WLASNA kase.Nie wyobrazam sobie abym musiala chlopu sie tlmaczyc,ze wydalam na siebie 50 czy 100 zl.Chcial miec dziecko to niech zapieprza,no sorry ale Ty poko co powinnas sie opi kowac synem.

Gość gość
Skąd wiesz że chciał? Może była akcja pod tytułem "ups, tabletka zawiodła"?

Gość gość
to nie jest temat o tym czy ciąża była planowana czy nie

Gość gość
Ty masz rację autorko a twój facet to nieudacznik życiowy rozczarowany sobą i swoją gowniana wypłatą a wyzywajacy się na tobie. Nie przejmuj się tym fagasem i jak mu się nie podoba to wynocha

Gość gość
Ja się zastanawiam po co w ogóle Wam ci faceci? Wygląda, że to tylko problem. Wielki dzieciak do obsługi full- service, który własnej kasy nie lubi wydawać ani na dzieci, ani na wspólne gospodarstwo domowe i jeszcze by chciał wypłatę żony odkładać na swoje konto najlepiej.. I tak w wielu tematach wychodzi, że mąż to tylko garb na plecy i samym było by wam lepiej. Straszne to jest.. Babka ma macierzyński czyli dochód z etatu do tego zarobiła dodatkowo 1600, a to jest więcej niż minimalna przecież, która jest jedynym źródłem dochodu wielu ludzi. Ech, żyjesz z patologicznym skapcem i mendą

Gość gość
dlatego ja bede singielka do końca zycia

Gość gość
nieudacznik olej to i zmień na lepszy model

Gość gość
do 10 41 i ja też na Uj mi monsz

Gość gość
zmień faceta na bogatego

Gość gość
Jak starcza na wszystko to można zaszaleć na zakupach. Ale jak za dużo się nie zarabia to ważniejsze jest jedzenie i rachunki. A ciuchy i kosmetyki? Są wyprzedaże, promocje.