Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załóżmy że macie taka synową jak moja i co wtedy robicie?

Polecane posty

Gość gość

Po studiach przepracowala może pół roku i od razu ciąża. Jestem przekonana ze to był jej pomysł bo mój syn od kiedy pamiętam to mówił ze dzieci to kłopot i będzie je miał pod czterdziestke a nie 10 lat wcześniej. Mój syn opłaca wszystkie rachunki i robi jej prezenty a mi nawet nie pomoże raz w roku zakupy zrobić. Ona nie za bardzo mnie lubi i uważam że nastawia syna przeciwko mnie. Do tego wszystkiego ona używa słów typu: "co nie? ", "no nie?"i dziękuję bardzo. Jak sobie pomyślę ze kolejny syn wziął nieroba to mnie bierze cholera. Tacy mogliby mieć każda. Jak sobie pomyślę ze syn zalewa ją co noc to jestem rozczarowana bo ładna ale bez szału a mój syn to wygrywał konkursy na najzdolniejszego ucznia poza tym jest bardzo ładny

Gość gość
0/10 postaraj się bardziej.

Gość gość
co robimy? Grzecznie odpiertalamy się od syna i synowej i zajmujemy się własnym życiem a jak go nie mamy to szukamy kogoś do "zalania" bo inaczej na mózg się rzuca co widać na załączonym obrazku. Stara k*****o!!

Gość gość
gość dziś Nie podniecaj się Tak, to jest prowo.

Gość gość
nędzne zresztą

Gość gość
A skąd wiecie że to prowo?

Gość gość
20:07 ano stąd że stare rurska w wieku teściowych nie uzywają slangu gimbazy (zalewa co noc, bez szału) nie mówiąc o tym, ze większość z nich nie potrafi nawet komputera włączyć :)

Gość gość
stare wiadro zazdrości synowej młodości i urody, bo nie moze zdzierżyć, że jej by nikt nawet kijem nie pchnął, stara zboczona torbo zakochana w synusiu lecz się, bo coś mi się zdaje, ze robisz sobie dobrze z jego zdjeciem przed oczami

Gość gość
20:13 no to zdziwiłabyś się bo moja jest bardzo mloda duchem a poza tym zna się na kompach aż za dobrze bo uczy informatyki. Od uczniów łapie słówka typu "wsiowe", "olewka", " melanż".

Gość gość
tesciórwo zanim dostaniesz wylewu, poszukaj sobie jakiegoś dziada, jak ci rure przepchnie to niezdrowe ciśnienie zejdzie :)

Gość gość
20:18 moja teściowa chyba tak robi jak mówisz o autorce :/ w każdym razie bardzo zapatrzona w syna o którym mówi przy mnie ze to jest przystojniak i niezły man oraz ze jest samcem alfa. Słabo? :/

Gość gość
Stara dostanie wylewu hahaha :D przepchać rurę hahaha stary dziad :Ddd

Gość gość
20:18 ale takich jak Twoja jest mniejszość, większość jest takich jak moja, co nie potrafi nawet komputera włączyć choć ma go w domu od 25 lat, smsów nie potrafi pisać, angielskiego ni ch-chu, a jak usłyszała w radyju o gender, to sobie zapisała "dżender niszczy rodziny" i powtarza to wszystkim naokoło myśląc, ze jest światowa i wyedukowana ;)

Gość gość
Stare wiadro hahaha yebnę zaraz :Ddd

Gość gość
Jestem teściową. Co bym zrobiła mając taką synową? NIC!!! Syn dorosły, skoro pasuje mu taka żona, to ok. A w sprawie dzieci? Syn zawsze może zmienić zdanie, nie musi mnie o tym informować. Moja rada, nie wtrącać się do życia dorosłych dzieci, nawet wówczas, gdy popełniają błędy, bo na błędach najlepiej się uczą. Staram się tak postępować, nie mam więc problemów, że synowa mnie nie lubi i nie szanuje. A czy Ty autorko chciałabyś aby dorosłe dzieci dyktowały Ci jak masz żyć?

Gość gość
a ciebie mąż nie utrzymuje i nie robi prezentów? czarna wdówka ?

Gość gość
Nie mam męża bo jestem rozwiedziona. Autorka.

Gość gość
widać że rura nieprzepchana ;-)

Gość gość
Cos ty prowokacja na 100%. W prawdziwym swiecie tesciowa ta z tych wrednych nigdy nie zastanawia sie co robic ona wie co robic! Zawsze! Watpliwosc lub zawahanie nawet przez glowe jej nie przejdzie. Jest wyrachowana i ze swiadomoscia lub bez ( bez czyli w imie SWOJEGO dobra) niszczy malzenstwo wlasnego syna, bo synowa to intruz obcy i trzeba ja ?zniszczyc. W ten sposob usiluje zniszczyc rodzine wlasnym wnukom. To teraz pytanie za 100 punktow : co jest gorsze tesciowa czy kochanka ? Zapewne wszystko zalezy od meza (kochajacy kochanki nie ma ale takie porownanie po prostu) ale jak same widzicie kobieta kobiecie wilkiem. Dla mnie bardziej perfidna jest tesciowa kochanka ma w d malzenstwo czyjes i czyjes DZIECI. A tesciowa niszczy wlasne WNUKI.

Gość gość
21:16 100%racji ze s ą takie tesciowe

Gość gość
rura hahahaha nieprzepchana :D hashaha

Gość gość
Nie robimy nic ! Zyjemy wlasnym zyciem, bo chyba je masz tak ? Jesli nie masz to zacznij zyc, bo zgotuhesz sie w tym swoim sosie. A co do prowo to pewnie joo pewnie prowokacja, ktora przemadrzala by sie nas soba zastanaiwLa heh. A co do rury to na pewno taka przepchanej miec nie moze bo by w ogole sie na czyims zyciu nie skupiala.

Gość gość
Stare torbiszcze cierpi na niedopchanie.z takimi to k*****a najgorzej