Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się randki z internetu. Przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Z racji tego, że mieszkam w małej mieścinie postanowiłam poszukać szczęścia w internecie. Nie napalałam się bardzo, ale mimo wszystko spotkałam się dwa razy. Po pierwszym spotkaniu więcej do mnie się nie odezwał. Spodziewałam się tego. W końcu mam nadwagę, a facetom to się nie podoba. Pól roku później miałam podejście nr 2. Tym razem jednak mi napisał, że nie chyba szukamy czegoś innego i zaproponował przyjaźń. Doszłam do wniosku, że to wszystko przez moją nadwagę. Wzięłam się za siebie i schudłam 10 kg. Teraz szykuje mi się spotkanie nr 3 a ja się strasznie boję, że znów ktoś mnie osądzi po wyglądzie. Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze z 10 kg, Chyba odwołam spotkanie. Boję się znów odrzucenia. Choć nie było wymiany fotek istnieje duże prawdopodobieństwo, że się mnie widział na żywo bo mamy wspólnych znajomych. Iść? Odwołac?

Gość gość
Pisz od razu prosto z mostu ze jestes gruba, wtedy umowi sie z Toba ten, ktoremu to nie przeszkadza. A nie, ze w Internecie udajesz, a na zywo wychodzi prawda i jest rozczarowanie.

Gość gość
Moim zdaniem dobrze wymienić się zdjęciami, bo jednak muszą się sobie ludzie podobać, równie dobrze Tobie może ktoś nie przypaść do gustu i szkoda Twojego czasu. Co do nadwagi to są faceci którym podobają się kobiety z krągłościami jak i tacy którym podobają się chudzinki. Ja akurat dużo za dużo ważę a wręcz niektórym facetom odbija na moim punkcie.

Gość gość
Kochana ja mojego meza 10 lat temu poznalam przez czat :-) i to w ciemno, nie wysyłalismy sobie zdjec, umowilismy sie do kina i tak jakos poszlo :-) nie jestem otyła ale chuda tez nie, sa normalni faceci tylko nie zrazaj sie! Mamy syna 8 lat, kochamy sie i jestesmy szczesliwi.

Gość gość
Dziewczyno, weź się za siebie, a znajomości z internetu sobie odpuść.

Gość gość
gość dziś Dziewczyno, weź się za siebie, a znajomości z internetu sobie odpuść. x Nie pisz takich głupot, bo jeszcze dziewczyna wpadnie w jakieś zaburzenia odżywiania. Nie wiem czemu ludzie są tacy głupi, że nie wiedzą, że często ktoś ma skłonności do tycia i niewiele da się z tym zrobić. Każdy się powinien zdrowo odżywiać i ćwiczyć ale nie u każdego to się równa bycia szczupłym. A internet to dobre miejsce jak każde inne, ja znam 2 bardzo fajne pary co się przez internet zapoznały.