Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szef tyran , nie daje rady, wymioty przed pracą

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w restauracji po 240 godzin mies Pracuje we wszystkie weekendy a inni pracownicy maja 1:1 czyli dzien pracy dzien wolnego Szef krzyczy na mnie , inni zawalaja albo zrzucaja na mnie wine , i on jedzie po mnie Normalne ze nie wyrabiam gdy inni podpieraja sciane , gdy zwroce uwage slysze beszczelne "nie pyskuj" lub "cos ci nie pasuje , ja pracuje tu 5 lat" Restauracja jest ogromna , latam przrz 13 godz i 13 hodz jestem pod cisnieniem i w stresie. Gdy robie jedna rzecz zza plecow slysze wrzask o 5 nastepnych Starsi pracownicy potrafia palcem pokazywac mi co mam robic Przy klientach slysze "czy ty glupia jestes" "idz w p**du" "słabo ci to idzie" 3 razy zlapalam jednego kelnera jak zostawil porozrzucany chleb na chlebaku , szef zmiany przepytal wszystkich i wszyscy sie wyparli , pojechał po mnie oczywiscie Mam dosc !! Z premedytacja sie bawia moim zdrowiem fizycznym i psychicznym Co robic?

Gość gość
zwolnij się :-) z taką ilością gadów nie wygrasz ,ale ekipa palantów:-)

Gość gość
Szukaj nowej pracy.

Gość gość
A dodam że wspaniałomyślny szef wstawił jedna osobe mniej w grafik , zadzwonil do kelnera ze ma przyjsc do pracy A TEN KELNER WSIADL NA ROWER I PRZYJECHAL DO MNIE DO DOMU I KAZAŁ MI ISC DO PRACY TWIERDZAC ZE "SZEF MNIE SZUKA". To sa jakies jaja AUTORKA

Gość gość
Zmień pracę!!!

Gość gość
Inacesible , tak . Uslyszalam "DOBRA WEŹ! ZOBACZYMY"

Gość gość
Koniecznie zmien prace!!!

Gość gość
Zmień pracę i zemscij sie potem. Naslij im Sanepid.

Gość gość
Najważniejsze, że masz pracę i doskonale zarabiasz.

Gość gość
Po co sie wykańczasz zamiast szukać innej pracy?

Gość gość
Moja droga. Ja właśnie dziś się zwolniłam. Może nie miałam tak jak Ty, ale atmosfera do bani i ciągle-pracuj szybciej! Pot kapał mi po du.pie, duże palce u nóg- nie czułam ich jak wracałam do domu ( z roboczych butów). I wieczne niezadowolenie pań kierowniczek. Zwolniłam się z dnia na dzień, rano ból brzucha, popołudniu wracałam z czerwoną gębą od płaczu, oczy spuchnięte aż do rana. A nie jestem "młódką" i pracowałam w wielu firmach, nie boję się pracy. Boję się idiotów, z którymi przychodzi nam pracować. Dla swojego zdrowia, radzę Ci, zwolnij się jak najszybciej, nawet porzuć pracę. Nic nie jest warte, żeby traktowano Cię jak ścierwo. Na koniec opowiedz jakimś osobom u góry co tam się wyprawia i odejdź z podniesioną głową.

Gość gość
Nie rozumiem po co tam nadal pracujesz? Teraz ofert pracy jest pod dostatkiem, mozesz przebierac, zwlaszcza w reatauracjach. Szkoda zdrowia i nerwow. Ile to ja razy zmienialam prace, w ktorej ktos probowal mnie gnoic i robilam to w takim momencie kiedy najbardziej bylam pracodawcy potrzebna ;) wtedy wydzwaniali a ja walnelam l4 i od razu wypowiedzenie. Nie bede tracic nerwow i zdrowia na dupkow ktorzy zamiast docenic moja prace, probowali zrobic ze mnie sluzacego i popychadlo. Zeby nie bylo, nie zmieniam pracy co chwile ale zdazylo sie kilka razy, ze olałam po prostu bo nie ma sensu za pare groszy dawac soba pomiatac.

Gość gość
Dokładnie. Pracowałam 6 lat w jednej firmie i było ok, w tej wytrzymałam miesiąc i to o miesiąc za wiele :)

Gość gość
Jeszcze przed zwolnieniem zawsze robilam cos, zeby byli stratni albo mieli p********e od tych z gory ktorzy byli nad nimi, tak o! W ramach zemsty

Gość gość
ja nigdy nie zaniżam swojego poziomu do hien,za dumna jestem

Gość gość
rzucaj tą prace z dnia na dzień, nawet nic nie tłumacz, hooj z taką firmą i atmosferą, pewnie i tak zbankrutują wkrótce

Gość Carycka
Wspolczuje atmosfery I ekipy. Rzuc to wpiz/du