Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydziłybyście się wspólnej kąpieli z facetem?

Polecane posty

Gość gość

z którym od jakiegoś czasu sie spotykacie? ja się nie wstydzę swojego ciała, ale i tak jakoś tego nie chcę. jestem pruderyjna? on mówił, że to nic takiego i do niczego nie musi dojść i że będzie piana itp czy jestem jakaś nietypowa, że mam opory?

Gość Cleo1976
Nie wstydziłabym się, gdybym go kochała i mu ufała.Ale każdy ma swój próg wrażliwości.Nie rób niczego na siłę.Jeśli ten mężczyzna jest Ciebie warty, to zaczeka.

Gość gość
tylko to jest taki etap, że jeszcze nie można mówić o miłości, za mało czasu się znamy

Gość gość
Ja również bym nie wstydziła się gdybym jemu ufala czemu nie. Ale jak to początki znajomości to lepiej najpierw się poznać bo różnie z tym może być ;)

Gość gość
Ja do porodu nie chciałam zdjąć majtek i rodziłam w majtkach . Wstydzę sie .

Gość gość
NIE, kochałam się w wannie z moim ex po ok pół roku chodzenia.

Gość gość
jeszcze Cię utopi...

Gość gość
Ale sypiacie ze sobą? Jak tak, to nie rozumiem problemu, obejrzyj sobie film LOL (oryginalna francuska wersja) i tam jest scena, jak nastoletnia córka wchodzi dorosłej matce do wanny i sobie rozmawiają :) kąpiel nie musi byc odrazu nacechowana mocno erotycznie. Niemniej jesli ze sobą sypiacie to nie wiem czemu byście mieli nie przebywać nago w wodzie razem.

Gość gość
ogon mu stanie i po ptokach:-D

Gość gość
nie sypiamy...

Gość gość
często kapie się się z moim facetem.mile to bardzo przyjemne.on myje mi plecy piersi czuje się jak dziecko.taka spokojna swobodną i bezbronna.często przy blasku świec taki nastrój fajny wtedy.wtulamy sie w swoje objęcia albo lezymy na plecach lub brzuchu.zamykam oczy i cisza nas otula.kiedy indziej gadamy polgłosem.nawet goli mi niekiedy włoski w czasie kąpieli. wyciera i okrywa ręcznikiem.

Gość gość
Szarpiesz mu napleta w wannie?:-P

Jeżeli nie czujesz się jeszcze gotowa na zbliżenie, nie wiem obnażenie przed nim swojego ciała, to tego nie rób. Poznajcie się lepiej, powoli zbliżcie do siebie, itd. Ja ze swoim chłopakiem nie mam z tym problemu.

Gość gość
czasami zdarza się sex w wannie.na stojaka albo na brzegu wanny.on tez robi minetke lub ja go ujezdzam trochę. pijemy winko nieraz słuchamy muzyki

Hmm skoro współżyjecie ze sobą, to nie wiem w czym problem. Wydaje mi się, że to przed seksem powinnaś się bardziej obawiać, niż przed wspólną kąpielą.

Gość już wiele roohałem
seks w wodzie jest hoojowy, kto miał ten wie, to tylko na filmach fajnie wygląda, a w rzeczywistości zero przyjemności, co innego masaż czy mycie się nawzajem

Gość gość
Jeśli ze sobą nie sypiacie to nie wchodź z nim do wanny. Ciepła woda, piana, bliskość spowoduje ogromną ochotę i Cię zaliczy. To nieuniknione. On w tym celu Ci to proponuje. Taki sam mają cel, gdy proponują saunę.

Gość gość
już wiele roohałem dziś seks w wodzie jest hoojowy, kto miał ten wie, to tylko na filmach fajnie wygląda, a w rzeczywistości zero przyjemności, co innego masaż czy mycie się nawzajemXdokładnie