Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra i mój facet czy pozwolić im być razem ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata i mam kochanego faceta nie mogę narzekać . Problem jest jeden czyli moja młodsza siostra , która spędza z nim coraz więcej czasu na zasadzie kumpela z kumplem. On ma 34 lata Ona 22 lata i niby 12 różnicy , ale rozumieją się bez słów. Mają te same poczucie humoru ironiczne, te same głupie odzywki , te same hobby czyli grają w kosza i rower a mnie to meczy Jesteśmy ze sobą od 8 lat on ją zna od dziecka , ale tak sobie myślę czy może im pozwolić się zbliżyć a sobie go odpuścić. moja siostra nie ma chłopaka , jest młoda , piękna a ciągle sama a spędza z nim czas. Wiem , że do niczego miedzy nimi nie doszło bo oboje nie chcą mnie skrzywdzić , ale czasem myślę sobie by w końcu wylądowali w łóżku i byli szczęśliwi ze sobą

Gość gość
Jeżeli Twój mąż ma jeszcze nadmiar mocy przerobowej to niech raz spróbują. Na dłuższą metę będziesz miała problem. Nakręć jej jakiegoś chłopaka, albo zaangażuj uwodziciela.

Gość gość
dla mnie to by było niekomfortowe...

Gość gość
Siostra? Nie obrażaj mnie, nie te geny:P facet? Nie obrażaj mnie, z takim doopkiem?

Gość gość
Prowokacji mówimy nie. Chcecie nas kobiety pełnowartościowe zniszczyć cynizmem. Kobiety to nie przedmioty, choć czasem dają sobie taką rolę wmówić. Zamiast zrobić coś wartościowego ze swoim życiem to wymyślacie takie historie, by uderzyć w kompleksy kobiet po 30-stce. Freud miał koncepcję, że kobiety zazdroszczą facetom penisów, ale ja myślę że zazdrościcie kobietom niezależności, macie kompleksy i wypisujecie tu te historie, żeby poczuć się lepszymi. Po co w ogóle tak robić? Uwolnijcie się od zazdrosci i nienawiści, a poczujecie wtedy że macie sens.

Gość gość
Jeżeli go nie kochasz to sobie odpuść, a jeżeli kochasz, to walcz o niego.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co zrobić w tej sytuacji,rozwiać swoje dylematy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Cienka linia do tego, aby Ci rogi doprawiła, a Ty bedziesz żyć w nieświadomości.