nie mam włosów pod pachami 0 Napisano Wrzesień 7, 2017 Lubisz gotować? Jaką kuchnię lubisz najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lubiesushi Napisano Wrzesień 18, 2017 Gotować nie lubię ale lubię jeść!!Od jakiegos czasu bardzo posmakowała mi kuchnia japońska!!Zakochana jestem w sushii!!Najbardziej w stolicy smakuje mi w Nanaki Sushi!Mają pyszne futomaki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martynahyk Napisano Październik 11, 2017 Ja podobnie jak moja poprzedniczka bardzo lubię kuchnię japońską!!Dość często w domu przygotowuje nigirii,maki czy ramen ale są też takie dni że ochota na japońskie jedzonko jest ale czasu nie ma więc wtedy idę do Sushi Wesoła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina® 0 Napisano Październik 11, 2017 A ja nie przepadam za sushi, ;) i nawet lubie gotować, ale bardziej piec...:P Bardzo lubie kuchnie włoską, uwielbiam np spaghetti, nie chwaląc sie robie bardzo dobrą pizze na cienkim cieście i lasagne...:P Dość często robie też na obiad tortille, ale to już kuchnia meksykańska. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlciaMolcia Napisano Luty 3, 2018 Najbardziej to chińską. Smak orientu po prostu do mnie przemawia. Problem w tym, że jest to na tyle specyficzna kuchnia, że ciężko coś ugotować. Dlatego wolę wybrać się do dobrej restauracji, taka Pańska 85 dla przykładu, żeby przenieść się do Azji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiaRejch Napisano Luty 4, 2018 Głównie włoską i francuską. Podoba mi się jaką wagę przywiązują do produktu - świeży, najlepszej jakości. Dzięki temu danie nie musi się składać z 15 składników, a 4. Z restauracji włoskich, głównie Bistro Wiejska. Najlepiej ją wspominam z tego właśnie powodu - smak prostoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaMosa Napisano Marzec 22, 2018 Gotować - nienawidzę. Jeść - kocham! :D Najbardziej włoską. Ach ich makarony! Często narzeczony zabiera mnie do restauracji Bistro Wiejska (wie, że nie ma co ryzykować i prosić mnie bym gotowałą...) a tam jest mega smacznie i mają aglio e olio! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MosiaAga Napisano Marzec 28, 2018 OlaMosa, znam miejsce i bardzo sobie chwalę ^^ istotnie, podają bardzo dobre jedzenie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emerci Napisano Marzec 29, 2018 Lubie próbować różnych smaków, jednak najbardziej lubię naszą polską kuchnię. Podczas ostatniej wycieczki do Krakowa odkryłam restaurację Pod Baranem http://podbaranem.com naprawdę świetnie karmią. Do tego wystrój i cała atmosfera knajpki też na plus:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwaA 0 Napisano Styczeń 15, 2019 Ja nie cierpię gotować a jeśli chodzi o kuchnię to zdecydowanie wygrywa kuchnia japońska i jedzonko w Sushi Saska Kępa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabs Napisano Listopad 29, 2019 Kocham kuchnię włoską, ale jestem totalną nogą w gotowaniu i przeważnie jadam na mieście. Wgl nawet myslalam o zalozeniu jakiegos bloga na ten temat, bo w sumie odiwedzilam już sporo miejsc. A moim najnowszym odkryciem jest Raan Raan w Łódzkiej i ich włoskie pasty. Mamooo, jakie te makarony są smaczne *_* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach