Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parranoiczka

Mam jakas paranoje boje sie ze...

Polecane posty

Gość Parranoiczka

siedze sama w domu i sie boje ze kto lazi po domu chociaz wiem ze mam pozamykane drzwi i okna bo sprawdzam zawsze 2 razy i wiem ze to u sasiadow ale i tak sie boje :O chociaz wiem ze to irracjonalne. Czy to schizofrenia? powinnam isc do psychiatry?

Em no to po prostu przejdź po mieszkaniu i sama zobaczysz, że nikogo nie ma. Mogą być to objawy jakiś początków nerwicy czy paranoi.

Gość Parranoiczka
sprawdzalam 2 razy drzwi i okna a teraz jeszcze tez bylam w lazience i sprawdzilam wszystko przy okazji :O Slysze jakis odlog, jak cos stuknie, puknie i sie boje :O Chociaz wiem ze to sasiedzi chodza podomu

Gość TAJEMNICZY     ŁOBUZ
ja, np boje się, że mi kiedyś pęknie kiszka analna podczas penetracji, dlatego używam dużo smarowideł

Gość Parranoiczka
I zazwyczaj wieczorem mnie to nachodzi :O w ciagu dnia tak nie mam, dopiero jak zbliza sie wieczor tak po 18-19

Gość gość
Mieszkasz sama?

Gość gość
Pomyslec co były było jakbyś mieszkała w domku 1 rodzinnym. Tam tyle pomieszczeń i zero sąsiadów nad, pod czy obok. Ja z sama z tego powodu byłabym się. Ale mieszkam w bloku na 2 piętrze i kompletnie nie boje sie być sama. kiedyś mieszkałam na niskim parterze w kamienicy, to co wieczór trzeslam portkami. Lato, upał a okna niestety musiałam mieć pozamykane

Gość gość
Ile masz lat, mieszkasz sama?

Gość gość avanti
Tez tak miałam, jak w wieku 17 lat zostałam sama w dużym domu. Na dodatek to był listopad i szybko robiło się ciemno na dworze, a za płotem opuszczony ogromny plac i pusty magazyn. Przez kilka dni bałam się zasnąć, leżałam jak sparaliżowana i obserwowałam kazdy cień czy nasłuchiwałam odgłosy i tak az do świtu. Po jakimś tygodniu stwierdziłam, że chyba prędzej to się sama wykończę, wpadnę w jakąś psychozę , albo wykituje na zawał. I powiedziałam sobie pieprze to i poszłam spać :D

Gość gość
Mieszkam ze wspollokatorka ale jej nie ma i jestem sama od 3 dni :(

Gość gość
Widzialem ludzi ktorzy wstawali z wózków inwalidzkich po wyleczeniu zastrzykami i kroplówkami do oporu z WITAMINY C , ponadto ważna jest tez dieta odstawienie miesa na rzecz owocow i warzyw oraz cukru na rzecz slodzikow ktore powodują namnazanie sie bakterii i grzybów w organizmie ktore atakują mózg i wszystkie inne tkanki oslabiając organizm , znam jezeli nie dziesiątki to juz setki ludzi w Polsce i na swiecie ktorzy prowadzą blogi antypsychiatryczne wyleczonych tymi metodami , z uwagi na fakt ze nalezy dosyc dlugo stosowac suplementacje witaminą C nalezy leczenia nie przerywac po zakończeniu leczenia iniekcjami z witaminy C w duzych ilosciach przez okres co najmniej 2-3lata az do wzmocnienia organizmu na tyle ze pacjent jest na tyle psychicznie wzmocniony i mocny ze jest w stanie napisac doktorat z fizyki matematyki i informatyki . Szczegolnie najwiecej stron o kuracji wielkimi dawkami witaminy C wszelkich chorob psychicznych depresji i shizofrenii oraz lęków oraz chorob stawow i kregoslupa powstalych u programistow od zginania rąk jest na stronach antypsychiatrów Niemieckich gdyz w Niemczech powstały ruchy Katolickie od Niemieckiego Papierza wśród ludności którzy dążą do pokasownaia wszelkich psychiatrykow w internecie jest cala masa Niemieckich stron o leczeniu duzymi dawkami witaminy C wszelkich chorob psychicznych w tym i bólów kregoslupa i rąk i stawow . Ponadto Niemcy są zdania w dyskusjach na tych portalach że są oszukiwani przez firmy wytwarzające pokarmy zwierzece ktore dostarczają bardzo złej jakości mięso które w wielu przypadkach jest nasycone bardzo duzymi ilosciami bardzo negatywnych substancji hormonalnych ktore powodują lęki nerwice i depresje ktore sie wytwarzają podczas nieeetycznego uboju zwierzęcia ,wskazywali ci ludzie takze na pokarmy rybne pasty i salatki paprykarze gdzie rowniez mogą byc obecne tego typu negatywne substancje gdzie odkryli ze ryby jeszcze zywe w calosci rzeznicy wrzucają do młyna , i jest to dla nich mniej wiecej jak wejscie do bram piekiel . Niektorzy ludzie opisywali takze przy okazji leczenia witaminą C wyleczenie nawracającej grzybicy stóp oraz wyleczenie i regeneracje chorych zębów .

Gość gość
przestań się podszywać po księdza ,

Gość gość
sprawdź w urzędzie meldunkowym czy na twój adres ktoś się czasem nie zameldował na dziko. Poświęć swe mieszkanie i swój los najświętszej Maryi a (jeśli to jakiś duch ) to odejdzie bo Jej żaden zły duch nie może się sprzeciwić . Ja tak uczyniłem i jest ok.