Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

jak to możliwe, że nie ma kebaba z :

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

- mięsa krowy lub byka - kozy lub capa a jak to się stało, że żaden Polak nie wpadł do tej pory na wspaniały pomysł aby przy trasie szybkiego ruchu uruchomić kebab z : - dzika - gęsi - sarny lub jelonka - indyka czy polska 'mała gastronomia' całkiem wyginęła a może Fiskus wykończył 'małą gastronomię' razem z 'sanepidem' ? Chyba trzeba będzie do Polski wpuścić tych 'czarnych' to nam pokażą jak wygląda prawdziwy kebab z dzika lub z sarny polskiej bo Polak nie potrafi zrobić kebaba nawet z indyka !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ty Dyziooo....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×