Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko dla mnie miłość to kwestia decyzji?

Polecane posty

Gość gość
Więc nie mówcie mi ,że miłość można programować bo to nie jest w ogóle nie miłość. Powoli kocham ? Nie ma nic bardziej błednego , bo powoli ,też mogę się odkochiwać, wszystko działa w dwie strony. Może pózniej będziemy się powoli przyzwyczajać do seksu ? No bo jak go tu ulokować w takiej sytuacji , tez trzeba pomału, zaprogramować ?... Parodia uczuć.

Gość gość
Kochanie kogoś w danej chwili,cieszenie się nią,nie oznacza braku myślenia. Kocham swojego partnera z jego wadami i dziwactwami. Cieszę się spędzonym czasem. I dziwne,bo oprócz tego jeszcze myślę. No,no. Dziwna jestem.

Gość gość
Widać jak niektórzy mylą zwyczajna chuć i pragnienia,potrzebę bycia z kimś, z rzeczywistym uczuciem,do rzeczywistego człowieka. Kochacie wtedy to,co akurat czujecie. I jak przestańcie czuć,to przestańcie kochać.

Gość gość
Tak,wyobraź sobie,że można pomału i nie oznacza to braku uczuć ani wyrachowania. Poznajesz kogoś,dobrego i złego. I wszystko w nim kochasz. Po trochu, jak cebulę. Kochasz coraz bardziej,nie mniej. Za dziwactwa, za to,że nie zawsze mi się chce:) za to,że jest sobą.

Gość gość
10.27 Moze pozostawimy dziwne miłości , ile ludzi tyle wyznawców tak pięknego uczucia, i każde inne , i na swój spośób . Które uczucie przetrwa najdłużej trudno powiedzieć Jak dla mnie te , które spowodowało największy pożar serca. Wystarczy tylko chwila , aby z powrotem zaczęło płonąć jak ogień . A moze dla kogoś ustabilizowany spokój to właśnie to ? To już kwestia wyboru.

Gość gość
10.37 Dla ciebie nie jest parodia dla mnie jest i zdania nie zmienię, wolno mi. Zakres możliwości i wyboru jest szeroki , ja wybrałem dawno.

ja wybrałem dawno x aaaa !!! szok i niedowierzanie - te komentarze należą do osobnika płci przeciwnej i owy osobnik kocha niczym cebulę, tak po prostu :D

Gość gość
Zaprogramować to można pralkę a zadecydować o tym kiedy iść z kimś do łóżka. Niestety ani jedno ani drugie z miłością nie ma nic wspólnego. Ignorancja aż bije w oczy.

Gość gość
10.49 Nie jestem cebulą , dla mnie to nierealne takie podejscie, rozróżniaj

Gość gość
Oprogramowaniu . okey , sytuacja z życia zasłyszana ,prawdziwa; Partner do partnerki : Możemy dzisiaj ? - Dzisiaj nie , odpowiedziala . No i nie odzywał sie do niej przez tydzień . Czy nie mógl po prostu zdjąć jej majtek bez pytania ? to taka prosta droga.

Czy nie mógl po prostu zdjąć jej majtek bez pytania ? to taka prosta droga. x no własnie to takie proste przecież hahahah :D

Gość gość
10.49 tutaj

11:12 w którym momencie ja cię cebulą nazywam ? przeczytaj to co napisałam jeszcze z kilka razy a może zajarzysz że nie ma tam takiego stwierdzenia, ehhh :O

Gość gość
Spokój? Stabilizacja? Bezpieczeństwo? Nie wiesz o czym piszesz. Miłość to amok twoim zdaniem. Amok,który wyłącza Ci uczucia wobec najważniejszej osoby na swiecie-ciebie samej. Spokój i bezpieczeństwo to tylko jeden ze składników. Oprócz tego radość,bardzo dużo radości. Oprócz tego tęsknota. Chęć przytulenia. Rozumienie bez słów. To cała gama najróżniejszych uczuc i nie ma tu miejsca na stałość. Stałość jest w pewności,że on mnie nie zawiedzie. W jasności tego co mówi i co robi. W świadomości,że niekoniecznie lubi moje dziwactwa,ale je akceptuje. W pewności,że jestem różna,ale on mnie taka chce. Tak,pod tym względem możesz nazwac temu nuda i stabilizacja.

Gość gość
11.1 Tak sprawdzone i działa, najwieksza głupota to pytać się , nawet z przekory odpowie nie. A przecież się nie przyzna, bo co sobie pomysli.

Gość gość
11.14 niech będzie "eh " też ładne .spoko

Tak sprawdzone i działa, najwieksza głupota to pytać się , nawet z przekory odpowie nie. x mylisz kobietę z 5-cio letnim dzieckiem :O z czego to wynika ? przyznaj się :classic_cool:

Gość gość
A tak mówiąc szczerze kochać jak cebulę , to największa w zyciu desperacja.Jak tak można, za grzechy swoje czy co ?

Gość gość
Juz wiem !Trzeba zamykać oczy wtedy nie szczypie :) i nie widzi ? O matko ! Jak ci pomóż ?

Gość gość
11.19 Nie przyznam sie bo w tej chwili nie myślę i tak jest mi dobrze,dzisiaj luzik :)

Gość gość
Guzik rozumiecie. Jak cebulę czyli kogoś poznając. Jego. Nie tego co Ty akurat od kogoś chcesz i kochasz,bo taki jest. Jak przestaje być,to przestajesz kochać bo już nie spełnia twoich oczekiwań. Jak cebulę to wciąż się poznając. Któryś tam raz w kinie,na spacerze. Rozmawiając. Tęskniąc przy wyjeździe. To kochać człowieka całe życie taki jaki jest.

Gość gość
Daj spokój, nie zrozumieja.

Gość gość
11.19 Za duzo myslisz wyluzuj :) Bez przerwy głowa ci pracuje , daj jej odpocząć

Gość gość
00.06 Piorun istnieje , potwierdzam :))

Nie przyznam sie bo w tej chwili nie myślę i tak jest mi dobrze x no chyba że tak...a jak z twoim refleksem ? :classic_cool:

Gość gość
11.32 Nie gniewaj się ja naprawdę rozumiem , ale to takie nudne, ale skoro ci tak dobrze to zyczę szczęscia :)). Ja uwielbiam piorun , bez niego nie ma życia, Pozdrawiam serdecznie :)