Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko dla mnie miłość to kwestia decyzji?

Polecane posty

Gość gość
!2. 24 i 12.25 No to po co jesteś kim nie jesteś , juz pierwszy twoj bład. Oczywiście ? az sobie popatrze jak sobie poradzisz z ta niewiedzą

Gość gość
Wiecie na czym polega problem w życiu ? Ja w tej chwili jadąc na Zamek , aby spotkać Księżniczkę musze w to uwierzyć i chcieć , wtedy się spełni . Sprawdzę dzisiaj siebie. Najlepiej niech mnie od razu trafi piorunem ! Jestem gotowy :)

Gość gość
Na razie już jadę , naprawdę .Fajni sympatyczni jesteście , miłego dnia :)

No to po co jesteś kim nie jesteś x naprawdę uważasz że powinnam się z tego wytłumaczyć ? :classic_cool: xxx , juz pierwszy twoj bład. x hahaha ??? xxx Oczywiście ? az sobie popatrze jak sobie poradzisz z ta niewiedzą x hahaha, no jak to jak ? po swojemu zinterpretuje :classic_cool:

Gość gość
ja tak samo. dlatego nigdy nie cierpialam a gdybym miala inaczej to mialabym p********e. nie umiem sie zakochac w cudzym wygladzie, w nieznajomym itd. ktos najpierw musi okazac zainteresowanie moja osoba, wykazac dobra wole itd. nigdy nie mialam sytuacji ze dostalam kosza, ryczalam w poduszke itd bo nigdy nie zagadywalam, nie snilam o nikim po nocach . nigdy nie ponizylabym sie aby do kogos startowac, moze dlatego ze bardzo pozno interesowalam sie plcia przeciwna bo mialam(i mam) kochajacych rodzicow . poza tym mam kompleksy, uwazam sie za brzydka i nie lubie ludzi wiec chyba bym sie zabila gdyby ktos mnie potraktowal tak jak traktowane byly moje kolezanki ktore uderzaly z zalotami do facetow. umiem uczyc sie na bledach i potknieciach innych i dzieki temu zachowalam honor i osoby mna gardzace zawsze otrzymywaly pogarde a nie slodkie oczka jak ze strony moich kolezanek o ktorych potem gadali "taki pasztet i smial do mnie startowac!" itd, nie dawalam satysfakcji scie/rwu. a od 4lat mam kochajacego meza wiec i tak wszystko dobrze sie u mnie skonczylo

Gość Cleo1976
Oczywiście, że jest to kwestia decyzji.Ale NIE TYLKO.Bo gdyby tak było, wystarczyłby odpowiedni algorytm, żeby skojarzyć idealne małżeństwa, idealne pary.Kiedyś znałam chłopaka, który przekonał pewną dziewczynę, że "Bóg chce" żeby się pobrali.Tak długo ją przekonywał, że się zgodziła.I wiesz, co? Małżeństwo przetrwało tylko 2 lata.Bo nie było między nimi absolutnie żadnej chemii, żadnego przyciągania.Była tylko czysta, wykalkulowana na chłodno DECYZJA.

Gość gość
No to jasne,że na wstępie to musi coś najpierw zaklikać:) później to już można mieć oczy tyle zauroczone,co otwarte.

Gość gość
13.35 Jak można kogoś przekonać do małżeństwa ? nie rozumiem

Gość gość
serce nie sluga

Gość gość
Ale czy zakochanie to nie jest tak właściwie pociąg do kogoś, pożądanie, połączone z wydealizowanym obrazem tej osoby, który sobie wykreowaliśmy w głowie, żeby jakby podbudować , zracjonalizować przyciąganie fizyczne?

Gość gość
czy byliscie zakochani?

Gość gość
Dzisiaj Księżniczki nie bylo,wprawdzie jedna w sukni żółtej z dawnych czasów chciała sobie zrobić ze mną zdjęcie, ale nie była dość ładna .Wędrówka do lochów , na szczyt baszty, do skarbca , piękne widoki .Na pamiątkę kupiony kubek królewski , teraz codziennie pijąc z niego będą powracać wspomnienia o cudownej Księżniczce :) Jednak w to wierzę :)

Gość gość
Wiecie ,że na Zamek też przychodzą Księżniczki ? Tak jest.

Gość gość
!7.08 Może być , bo widzisz nikt tam nie przychodzi przypadkiem. Bywamy w miejscach, w których lubimy być , tam gdzie są nasze ukryte myśli ,marzenia itd. Jaki Don Kichot ? Ja jestem Księciem :)

Gość gość
16.59 Ale wszystko chcecie rozłożyć na czynniki pierwsze,zrozumieć.Wszystko idzie w parze i jest nierozdzielne , zastanawianie się do niczego nie prowadzi , wręcz odwrotnie uprzedza .Jesteś takim jak twoje serce i słuchasz co mówi do ciebie i to wystarczy. Jesli czuje ciepło to znaczy ,że mu tak dobrze i ty też czujesz.

Gość gość
13.09 Nie musi być człowiek urodziwy , charakter ma bardzo duże znaczenie, to ktoś na kim możemy polegać i wzbudza u nas podziw , to jakim jest ,Tak też zdarza się.

Gość gość
Dokladnie tak ksieciu:D Tak na marginesie, miales tu taki nick kiedys?

Gość gość
Gość 16.59 Oczywiście,że tak jest. To musi być żeby cokolwiek móc zbudować. Ale czy to wyklucza myślenie? Wyklucza patrzenie na te osobę nie tylko przez to co Ty do niej czujesz lub ona do ciebie lub co chcesz aby czuła? Czy te wszystkie uczucia mają zamknąć Ci oczy na to,co ta osoba robi?

Gość gość
Nie mialem , ja nie jestem stąd. tak sobie piszę, zaraz zniknę bo to nie mój watek niepotrzebnie się wchrzaniłem autorowi , sorry .Ja mam inna specjalność :)

Gość gość
Rozumiem, ze tu tylko goscinnie i masz swoj watek. Moze nie znikaj, bo ciekawie piszesz:P

Gość gość
A autor zalozyl topick i sie zmyl. To czeste tutaj:D

Gość gość
szczepicie język bez sensu

Gość gość
ja nie strzepie:DPopelnilam tylko 2 wpisy:P Skad wiesz, ze bez sensu?

Gość gość
18:07 bardzo silne pożądanie niestety może do pewnego stopnia to wykluczać. Aczkolwiek zawsze jest moment decyzji. Jeśli o kimś wiem od początku, że jest oszustem albo złodziejem, to się nie zakocham.