Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaga Baba

Dlaczego faceci mają manię seksu analnego?

Polecane posty

Gość Jaga Baba

Kompleksy? O co chodzi? Bo nie bardzo rozumiem...

Gość gość
to krypto cwele mają ciągoty do cudzego oddbyytoo

Gość gość
W swoim starym, przegranym z pewnością życiu, spotkałam się z tym raz na 3 związki. Nie było to nic wprost wypowiedzianego, ale np. gość ppokazywał mi na bananie, że głebokie gardło to wcale nic trudnego (hm.... bardzo sexy i męskie jak koleś dusi się przy śniadaniu bananem) oraz jak się upiliśmy z okazji Sylwestra, dobierał mi się do tyłka. Nie byłabym sobą, gdybym nie sprobowała :P Sama. I to nie jest po prostu przyjemne. spoko, jak se człowiek nawali lubrykantu, bla bla, chce to zrobić, jest gotowy (zwłaszcza sam ze sobą) to ani nie jest to hardkore ani nic szczególnego. Szczerze to rozdziewiczanie cipki jest tysiąc razy gorsze niż penetracja o***tu, więc nie bardzo rozumiem o co halo. Ani mi się to romantycznie ani sexy nie kojarzy. Ani t przyjemne. Biorąc pod uwagę anatomię, powinno być to milsze dla facetów, ale się wzbraniają. I kompletnie nie rozumiem WTF?

Gość gość
bo tyłek jest ciaśniejszy, a te polski teraz takie rozjechane...

Gość gość
U kobiety najbardziej podnieca mnie wypięty szeroki tyłek. I mogę do pupy swobodnie bez stresów nasikać ile chcę.

Gość 40latek przy kawie
Ja nie preferuję i nie próbowałem tego rodzaju seksu. Wagina kobiety mi wystarcza. Jest rozciągliwa, śliska i na ogół ciaśniutka. Do tego dostarczasz kobiecie rozkoszy.

Gość ja nie chce kobiety
ktora ma za soba anal

Gość gość
Też się zastanawiam jak to jest. Seksu analnego spróbowaliśmy bodajże 6 lat temu. Nie spodobało mi się więc odpuscilismy. Jakiś rok temu nastąpiła znowu fascynacja. Lubi dotykać wkładać palce. Robić dwie placówki jednocześnie. Czasem mu pozwalam włożyć ale potem idzie się myć i kończymy waginalnie. Mów i ze podnieca to moja dziurka i jak chce ja spenetrowac to się stara i mamy z******ty grę wstępną. Nie zawsze jest gotowa wiadomo i wtedy mi szepcze ze tak na niego działa. A ja serio nie czaję tej fascynacji. Czy jakiś facet jest mi to w stanie jakoś logicznie wytłumaczyć?

Gość zzzzzzzzzzzs
Jednym sie podoba, innym nie. Co tu jest do tlumaczenia, kolezanko powyzej? Chyba nie wyobrazasz sobie co sie moze ludziom podobac... Anal to dziura, normalne ze ciekawi (chociaz ja akurat nie uprawiam seksu analanego, nie ciagnie mnie ani partnerki)

Gość gość 4x500
Raz tylko chciałem puknąć żonę analnie, gdyż twierdziła , że ma dni płodne i po pijaku mój gieroj poszedł starą drogą i znów zostałem ojcem.

Gość gość
Zzzzzzs bo mnie ciekawi skąd ta nagła fascynacja analem? Skoro do tej pory tak nie działał w seksie. Fakt że po 30 stałam się bardziej wyzwolona i mam ochotę na eksperymenty więc może się bardziej ośmielił co do tego.

Gość zzzzzzs
Do gosc, powyzej: Mysle ze mozliwe ze to wynika wlasnie z tego ze ty wysylasz troche inne sygnaly. Ja tez mam wiele fantazji, wcale nie wyuzdanych, ktorych nie proponuje, bo wiem ze najprawdopodobniej spotkaly by sie z miazdzaca odmowa. (wytrysk na twarz czy nawet na cycki) Gdybym zauwazyl ze mojej by to pasowalo z jakiegos wzgledu, to na pewno moj nagly zwrot w tym kierunku wygladalby na 'fascynacje'. Po 10 latach kazda nowinka ktora mozna wprowadzic w rutyne moze juz wprawic w 'fascynacje'. Wiem, bo mi po 7 latach juz powaznie sie nudzi, a nie widac na horyzoncie otwarcia partnerki.