Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszedłem na portal randkowy jako kobieta. Ale faceci są nudni. Współczuje wam.

Polecane posty

Gość gość

Wszedłem tam zobaczyć jakie inni maja metody może coś podpatrzeć a tu beznadzieja.Zasadniczo zauważyłem 4 najczęstsze typy wszystkie okropne: Typ 1 Zwiadowiec. cześć co tam, co robisz jakie masz hobby a po godzinie zadawania pytań jak już nie ma pomysłu to: a jakiej muzyki słuchasz. Masakra jak na przesłuchaniu. Typ 2 Typowy Roochacz. Macho, zdjęcia bez koszulki. Próbuje nawiązać podtekst seksualny ale w praktyce jako kobieta czułbym się jakby ktoś mi na pierwszej randce wsadzał rękę do majtek. Dno totalne żadnego napięcia nic Beton. A jak takiemu wbijesz to cię zwyzywa i pochwali się na koniec jaki to on nie jest macho. Typ 3 Emocjonalny Prawiczek. Zazwyczaj ten tym pisze coś ciągle w stylu: Spotkajmy się, ja ci miłości dam, ja ci nieba uchylę. Generalnie beznadziejna sprawa. Czujesz ze koleś żebra o twoje uczucia. Typ 4 Narcyz. Pisze cały czas o sobie co robi gdzie się ubiera co robił wczoraj o 18 i co ma zamiar ugotować na kolację, a ty masz w głowie takie "a chuj mnie to obchodzi" Masakra jakaś zacząłem współczuć kobietą serio. Na około 20 rozmów 2 były względnie ciekawe.

Gość gość
Lubisz jak cię zapinają od tylca w cacao ?? Zapewne bardzo to lubisz udając kobietę :-D

Gość gość
No tiaa, bo faceci mają łatwiej : "co robisz, ile zarabiasz, ile masz wzrostu, etc" zawsze to samo

Gość gość
Fajne spostrzeżenia :D

Gość gość
"wszedłem na portal randkowy jako kobieta" xxx i ty sie dziwisz, że ktoś cie zarzuca pytaniami?

Gość gość
No i kobiety maja mnóstwo atencji w tych miejscach, a przeciętny mężczyzna NIC, chyba że wstawi fotkę z drogim autem, fotkę modela, pochwali się "firmą" :)

Gość gość
zresztą temat przewrotny punkty stanowia swoje przeciwieństwa. za duzo pyta - za duzo mówi o sobie, rooochacz - prawiczek. wiadomo o co ci chodzi. "kobiety maja paradoksalne wymagania" najlepiej to se dac spokoj z takimi portalami bo nawed jak ci sie uda cos wyhaczyc to i tak nie będzie dla ciebie dobrze.

Gość gość
pies je trącał. ciebie też