Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dysplazja wysoka CIN III

Polecane posty

Gość gość

Witam mam dysplazje szyjki macicy CIN III jestem w 20 tyg ciąży w tamtym roku cytologie miała dobrą . Jestem po kolposkopi wiem, że w ciąży nikt mnie leczyć nie będzie ale się boję że się to przerodzi w raka bo daleko mi do porodu a wycinków w ciąży się nie pobiera wczoraj lekarz mnie nastraszył, że będę mieć wycinaną szyjke macicy lub macice a wy jak zostałyscie wyleczone z tego? To moje pierwsze dziecko chce mieć więcej dzieci mam dopiero 26 lat na wyciecie macicy sie nie zgadzam najlepiej wszystko wyciąc jak popadnie lekarz nie powinien tak mówic nawet

Gość gość
A i zapomniałam dodac że lekarz powiedział że mogę mieć cesarke A WY JAK RODZIŁYSCIE?

Gość gość
Po porodzie wytną ci szyjke

Gość gość
Cin 3 zamieni sie w cis i jesli nie wytną szyjki z macica gdy jest cis to w przyszlosci grozi ci duzy problem i walka o zycie. Lekarz dobrze mowi, sluchaj go

Gość gość
Teraz dbaj o siebie urodź dziecko i walcz o zdrowie , moze byc tak nawet ze drugiego dziecka juz miec nie bedziesz

Gość gość
Gdy zaleci cesarke to sie zgódź bo poród jest niebezpieczny dla szyjki gdy szyjka jesr chora