Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosia 334

facet idiota

Polecane posty

Gość malgosia 334

Jestem wdową od 5 lat .Niecały rok temu poznałam faceta , rozwodnik , wolny bez zobowiązan - tak sie przedstawiał . Zawsze miał czas , co tydzień jechał odwiedzic matkę , poswiecał mi duzo czasu ... wyszło jak wyszło spontan bez zabezpiezenia i ... jest ciąża . W sumie to bardzo sie ucieszyłam bo z męzem nie mielismy dzieci raczej nie moglismy miec . Prace ma dobrze płatną , facet ogarniety bedzie dobrze . Minał miesiac , dwa , trzy ... on ciagle jezdził w niedziele do matki jakies ponad 300 km od domu . Matka zmarła , pogrzeb etc . I nagle przestał miec czas , kręcił , kombinował . Nie powiedziałam mu o ciązy . Okazało sie , że ma zone , a zmarła tesciowa , a żona opiekowała sie z nią przez ten czas . Kilka dni temu spotkalismy sie przypadkowo w galerii , był sam . Kiedy zobaczyl mnie z wielkim brzuchem stanał jak wryty . Podszedł i pyta czy to jego dziecko - mówie , że tak . Chwila ciszy i mówi : dam ci na aborcje . ile 2, 3 tys ? Rozumiem brak wiedzy ale byc takim idiotą ????? Jestem w 7 mcu , jestem na zwolnieniu bo do tej pory pracowałam . Pensja spora , ma własne mieszkanie , dam rade . na żadnego faceta chyba juz nie spojrze .

Gość gość
Buahahaha! Zapłodnił frajer wdówkę i nagle okazało się że żonaty a ona z bachorem w drodze! Polska patologia!

Gość gość
Tu idiotą jest nie tylko facet.

Gość gość
Alimenty takie żeby się szmaciarz nie pozbieral i powiedziałabym jego żonie

Gość malgosia334
10:06 i 10 :19 w odróznieniu od ciebie ciesze sie , że bede miała dziecko . Bardzo sie cieszę . Żaluje tylko ze zwiazałam sie ( chyba nawet nie zdazyłam sie zwiazac z idiota ) Mój wniosek dla was , czytac ze zrozumieniem nie umiecie :P

Gość gość
No i super ,na co Ci facet idiota. Nawet nie wiesz jak chciałabym być w twojej sytuacji. Być niezależną i mieć dziecko tylko dla siebie. Kiedyś tak nie myślałam ale swoje przeżyłam i wiem jedno ,warto żyć tylko dla siebie i dzieci ,nigdy dla żadnego faceta. Facet to rzecz ruchoma. Dziś jest jutro go nie ma. To moje marzenie mieć to co Ty choć pewnie nigdy się nie spełni. Myślę że niewiele więcej Ci do szczęścia potrzeba.

Gość gość
To ja z 10.19. Autorko jaką trzeba być kretynką by dać się oszukiwać tyle czasu? Nie zauważyłaś, że facet kręci? Fajne geny zapewniłaś dziecku idiotyzm i egoizm razy dwa. Mimo wszystko życzę zdrowia i pomyślnego rozwiązania. Biedne dziecko z matki kretynki i ojca idioty.

Gość malgosia334
gość dziś To ja z 10.19. Autorko jaką trzeba być kretynką by dać się oszukiwać tyle czasu? Nie zauważyłaś, że facet kręci? x widziałam ze kręci i klamie . Dlatego nie powiedziałam o ciązy . ALe idiotyzm owego faceta którego nikt nie doczytał !!!!!!! polega na tym , że kazał mi usunąc ciąze w 7 mcu !!!! ale widze ze ty tez tego nie ogarnełas . wspólczuje

Gość malgosia334
11:14

Gość malgosia334
11:22 i nie badz taka pewna ze kiedys ktos cie nie oszuka , może nawet bardziej i bedzie bolało

Gość gość
A jaką trzeba być kretynką, żeby skazać dziecko na życie bez ojca dla własnej tępej radości.

Gość gość
Autorko dziecko są Ci wiele radości i na pewno wychowała je na porządnego faceta. Jeśli nie chcesz to podać o alimenty to nie wpisuj do aktu urodzenia jego nazwiska. Jak się nie będzie domagał uznania ojcostwa chyba przez pół roku to nie będzie miał praw do dziecka a tym samym nie będzie od niego żądał alimentów na stare lata. I przykro mi z powodu Twojego męża. Szkoda że nie żyje i to dziecko nie jest wasze wspólne. Trzymaj się i dużo siły życzę.

Gość malgosia334
11:37 anonimowa dziecinko lepiej ci ? w realu pewnie do trzech nie umiesz zliczyc :P

Gość malgosia334
11:41 a jednak ktos mnie zrozumiał :) dziekuje

Gość gość
Ja też Ci dobrze życzę autorko. Jeśli się nie zabezpieczalas to chyba pragnęłas dziecka. Nie ma co kogoś osądzać, bo każdy ma swoje życie. Autorko a co będzie syn czy córka? A facet to kretyn i tyle...

Gość gość
Jeśli nie podasz go jako ojca, facet zupełnie uniknie odpowiedzialnosci i dalej będzie sobie żył spokojnie z głupią żonką. To, że jej powiesz, że to jego dziecko nie wiele da, bo większość żonek i tak by w to nie uwierzyła, tym bardziej jesli nie uruchomisz całej procedury alimentacyjnej. Tu juz nie chodzi tylko o kasę ale o rachunek za oszustwo. A kasa zawsze się przyda i wez pod uwagę, że nie podając go jako ojca zamykasz dziecku drogę do dziedziczenia w przyszłosci. Ja bym urządziła sobie rozrywkę i dołożyła starań zeby kazdy w jego otoczeniu wiedział o twojej ciąży Drugą stroną medalu jest to, że taki debil będzie miał prawa do dziecka i będzie mógł ci do woli mącić w zyciu.

Gość gość
A na starość może domagać się alimentów od własnego dziecka. Jeśli autorka ma dobre zarobki, mieszkanie to po co Jej ten d**ek? Teraz nie będzie chciał widzieć dziecka, a za parę lat może rozejdzie się z żoną i przypomni sobie o potomku, bo zostanie sam...

Gość gość
11:37 to tak jakbyś napisała komuś usun dziecko bo inaczej skazesz dziecko na życie bez ojca dla egoizmu. Tysiące dzieci wychowuje się i tak bez ojców choć wczesniej ich mieli ale tatuś postanowił dla wlasnego egoizmu iść w cholere więc przestan pierd**ć. Życia nie znasz przypuszczam że jesteś na etapie gimnazjum bądź bycia szczęśliwa żoną. Nigdy nie zrozumiesz innych ludzi którzy są w innej sytuacji.

Gość gość
I dziecko płaci za brak twojego mózgu.

Gość gość
Bardzo dobrze zrozumiałam, że facet proponował Ci usunąć ciążę w 7miesiacu. Co dowodzi jego egoizmu (chciał pozbyć się kłopotu) i głupocie bo nie zdaje sobie sprawy z tego, że siedmiomiesięcznego płodu nie da się usunąć to człowiek, który może już żyć poza ciałem mamy. To bardzo smutne, że to dziecko jest tylko kłopotem do niego i tego kłopotu chce się pozbyć. Nie życz mi by ktoś mnie oszukał to zwykła podłość z twojej strony, ktora nie przystoi mądrej kobiecie. Powodzenia.

Gość gość
12:26 bo to są dwie stronę medalu. Na miejscu autorko zrobiłbym tak samo. Po co się męczyć stresować żeby zrobić mu na złość. To ze nie Bedzie mógł widywać swojego dziecka będzie dla niego najgorsza karą. Po co chceć żeby uznał ojcostwo jak to rodzi wiele problemów w przyszłości. Nie zgodzi się na leczenie, na wyjazd, będzie miał prawo do kontaktów zabierał dziecko na święta i na wakacje, mieszał mu w głowie a tak matka będzie miała święty spokoj:) ja tam wierzę że Karma wraca. Tak ze kiedyś facet dostanie nauczkę a Ty autorko sobie spokojnie żyj z dzieckiem ;) X Trochę się zagalopowalam ze stwierdziłam że wychowała dziecko na porządnego faceta. Miało być na człowieka; )

Gość malgosia334
tak chciał mi dac kase na aborcje w 7 mcu i stad nazwałam go idiota ! sam zwiazek jesli tak mozna to nazwac to nie było nic szczególnego . Mysle ze szukałam ciepła faceta a on fajnie grał i podczas nieobecnosci żony sie zabawiał . Nie byłam w to zaangażowana . Chyba nie powiem jego żonie , o a limenty tez nie wniosę . Nie podam go jako ojca . Będe miała córkę .

Gość gość
Jak się myśli cipą to potem trzeba kłamać dziecku gdzie jest tatuś.

Gość gość
Hey Autorko! A ja Ci zadroszczę! Poradzisz sobie, powodzenia! ps A że facet idiota, czy to jakieś odkrycie?

Gość gość
Mamusia lubi ****ać się z facetami, którzy lubią mordować własne dzieci.

Gość malgosia334
gość dziś Jak się myśli cipą to potem trzeba kłamać dziecku gdzie jest tatuś. x nie musze kłamac :) tatusiem to trzeba byc a nie sie nazywac tak . Wiec go nie ma ....

Gość malgosia334
13:13 dzieki , cos w tym jest " idota " a tak szczerze to wiecie jakie mam uczucie ? ze to dziecko mojego męża .. tęsknie za nim . Mam juz swoje lata wiec dziecko mile widziane , bardo sie ciesze ze tak sie stało .