Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam się czego obawiać bo jest jakaś szansa?

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż ja nigdy jeszcze nie uprawiałam seksu, ale po przeczytaniu różnych rzeczy na internecie trochę irracjonalnie się zastanawiam czy pomimo tego, że nigdy się nie kochałam mogę zajść w ciążę. Razem z chłopakiem jesteśmy czasami dosyć blisko. Np. Ostatnio chłopak pieścił mnie na dole palcem, potem językiem, ale on cały czas byl w spodniach i nie miał wytrysku. Innym razem to ja piescilam jego członka ręka (nie miał wytryski, ale był nawilżony) jednak to ja byłam cały czas w spodniach. Czasami też on na mnie leży i czuje jego członka, ale wtedy oboje jesteśmy w pełni ubrani. Trochę się martwię, że coś gdzies jakimś cudem się dostało. Naprawdę mam różne myśli i trochę się martwię czy okres przyjdzie i wgl. Proszę o pomoc.

Gość gość
Zakładasz tu takie tematy co jakiś czas - masz jakąś fobię, idź do psychologa albo seksuologa. I trzymaj się na razie z daleka od seksu, szkoda nerwów. A może tak bardzo boisz się ciąży, bo wiesz, że obecny partner to jednak nie do końca ten...

Gość gość
Mam 19 lat, chyba dlatego się boje. Ale czy w takich sytuacjach jest jakieś ryzyko?

Gość gość
Halo?

Gość gość
19lat i nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia? Gdzie ty byłas jak była biologia w szkole?

Gość gość
Tylko potwierdzasz to o czym mówię od kilku lat - dzisiejsza młodzież, to niedouczeni idioci:O Brak słów na to co tutaj wypisujesz:O

Gość gość
Teraz dziecko spakuj plecak i gnaj do szkoły, na lekcje biologii

Gość Cleo1976
Nie.Ubrania stanowią barierę dla plemników! Czy wiesz, że dawniej prezerwatywy robiono m.in.z płótna? Jak myślisz, po co ludzie rozbierają się do seksu?:)