Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy by wzbudzic w kimś zazdrość...

Polecane posty

Gość gość

pokazujecie się z innym chłopakiem - dziewczyną? Czy raczej to dziecinne zachowanie,które świadczy o niedojrzałości?Czy zraniona duma-odrzucenie może spowodować chęć "odwetu"pokazania że mogę mieć innego-inną? Proszę o Wasze opinie czy doświadczenia.Dziękuje.

Gość gość
Moim zdaniem to dziecinne zachowanie, chociaż pewna kobieta która mnie odrzuciła właśnie tak się zachowywała twierdząc że to ja jestem dziecinny. Dla mnie to obojętne

Gość gość
ta inna tego, którego sie brzydzę to raczej osiągnięciem nie jest:P nikt kto ja zna jej nie chce, mąż nie zyje...

Gość gośćówa
A po co wzbudzać w kimś zazdrość? Jasne, że jest to niedojrzałe zachowanie. Na dodatek często odnosi odwrotny skutek.

Gość gość
Co z tego ze niedojrzale, przynajmniej daje to jakas satysfakcje. Ja robie tak czasem I Od razu lepiej sie czuje...

Gość gość
Nowiutki dom i auto.

Gość gość
A skąd pewność, że wzbudziło się zazdrość? Może ta osoba ma to głęboko w tyłeczku.;)

Gość gość
jeśli ta osoba cie olewa i ma cie w d***e to spróbuj ale nikt od tego się nie zakochuje jeśli wcześniej nic nie było z uczuć,a jak było to zawsze ryzyko ,zależy od osobowości

Gość gość
ale jeśli były jakieś oznaki zainteresowania?to co wtedy...

Gość gość
mówię o sobie, we mnie nie da się wzbudzić zazdrości nawet 20 lat młodsza miss świata, ponieważ ja nigdy nie rywalizuję o mężczyznę. owszem, zazdrosna będę ale ten ktoś tego nie zauważy. :)