Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Kazia

Skuteczne odchudzanie

Polecane posty

Gość gość Kazia

Mam zamiar zgubić to i owo. WIem, ze przeważnie tyje sie zimą... ale ja tam mam, że latem troszkę rozleniwienia w ćwiczniach, troszkę pałaszowania lodów, ktore uwielbiam, i które sama przygotowuję, więc można o nich wszystkjo powiedzieć, ale nie to, że są nisko kaloryczne. No i są efekty. Zastanawiam się nad zastosowaniem Slimunox. Jako środka blokującego chęć na słodycze. Co myślicie na ten temat?

Gość gość
robisz studentko loda ustami? schudniesz jak będziesz skakać na facecie = pozycja na jeźdźca

Gość gość
Według mnie Slimunox to naprawdę bardzo skuteczne tabletki.Po małych korektach mojego jadłospisu do tego wiadomo wspomaganie Slimunox i waga spada.Ja osobiście jestem zadowolona.

Gość gość
Spróbowałam Slimunox schudłam i jestem szczęśliwa.Slimunox, to pierwszy produkt , który mi pomógł. Wszystkie inne przed nim to było wyrzucenie pieniędzy w błoto. A te tabletki bez głośnej telewizyjnej reklamy działa rewelacyjnie.Miesięczne stosowanie i zrzuciłam 6 kg. Polecam wszystkim odchudzającym się osoba.

Gość gość
Spadaj z tym srimusroksem tylko zdrowa dieta. Nie wierzcie ludzie w to

Gość gość
Ja akurat stosowałam Foreverslim i uważam, że te tabletki bardzo pomogły mi schudnąć. W końcu udało mi sie pozbyć 14 kg nadwagi jakie miałam od 4 lat

Gość gość
Ja też jestem zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać po zastosowaniu Slimunox. Odchudzałam się przez 3 miesiące i w tym czasie schudłam 12 kilo

Gość gość
Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę? Chcesz spalić zbędny tłuszcz? Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie? Chcesz stać się prawdziwą bestią? Chcesz stać się sławny i bogaty? Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie? Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz… Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!! www.igortreneronline.pl Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody! PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:

Gość gość
Ostatnią dietę jaką stosowałam rozwaliłam mi metabolizm na drobne.Teraz jem pięć mniejszych posiłków do tego biorę Foreverslim.I po niespełna misiącu już schudłam pięc kilogramów.Jestem optymistycznie nastawiona i tym razem mi się uda.

Gość gość
Ostatnią dietę jaką stosowałam rozwaliłam mi metabolizm na drobne.Teraz jem pięć mniejszych posiłków do tego biorę Foreverslim.I po niespełna misiącu już schudłam pięc kilogramów.Jestem optymistycznie nastawiona i tym razem mi się uda.

Gość gość
Mi udało się schudnąc i bardzo dobrze.Ale jest to suma trzech składników diety,aktywności i Slimunox.Najważniejsze jest to aby tego nie zaprzepaścić i nie wrócić to starego trybu życia i jedzenia byle czego.A co do głodówki robię sobie raz na jakiś czas jednodniową głodówkę aby oczyścić organizm piję wtedy tylko samą wodę.

Gość Pollala
Zdrowa dieta + sport, ruch. Kup sobie chocby rowerek stacjonarny, bo w zimie to wiadomo, nie bardzo sie chce na zimnie cwiczyc ;) a silownia tez nie jest dla kazdego. w media expert widzialam wlasnie spoko rowerki i zamierzam tam jutro ruszyc na zakupy.

Gość gość
Ja zdecyudowałam się na zastosowanie Foreverslimu i jestem bardzo zadowlolona z efektu jaki udało mi sie osiąnąc. W końcu pozbyłam sie nadwagi

Gość gość Kajtek
Moim zdaniem, to że tym razem się udało, to minimum w połowie zasługa zastosowania Foreverslim

Gość gość
Wszystkich spamerów powinno się namierzać i ucinać łapska przy samej d***e. Może to by ich czegoś nauczyło.

Gość gość
Każdy chce wygladac dobrze i być szczupłym.Ja miałam problem z nadwaga ale poradziłam sobie z tym z pomocą Foreverslim.U mnie trzy miesiące i na prawdę wyglądam super.

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć po zastosowaniu Slimunox. W 3 miesiące pozbyłam się 12 kilogramów

Gość gość Majka
Moim zdaniem Slimunox to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są obecnie na rynku. W 3 miesiace pozbyłam się 11 kilo nadwagi

Gość gość
Ja po raz pierwszy zdecydowałam się na zakup tabletek odchudzających.Na początku myślałam że biorąc tabletki i nic nie zmieniając uda mi się schudnąć.Niestety tak łatwo nie ma.Zmieniłam dietę niestety musiałam się ruszyć z kanapy .Kurację z Slimunox przedłużyłam o dwa miesiące.Efektem jest teraz rozmiar 38.

Gość gość
U mnie kilka lat diet nie dało nic, nawet głodówki, mam wrażenie, że bardziej niszczyłam sobie zdrowie, niż pomagałam. Chudłam za to na czymś, po czym kompletnie bym się tego nie spodziewała Foreverslim Kuracja trwała 3 miesiące, powrót do starych ciuchów to było dla mnie coś pięknego!

Gość gość
Mało tego że Slimunox działa to dzięki tym tabletką w ciągu całej kuracji nauczyłam się jeść i gotować zdrowiej.Dzięki temu miałam pewność że już więcej nie przytyje.A chyba każda osoba która kiedyś miała nadwagę nie pozwoli sobie na to aby znowu przytyć.