Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywaReaktywacja

chcialabym zesrac sie Kolbucowi do buzi

Polecane posty

Gość Namysłów opolskie miastoo
Prawa tywa nigdy byś tego nie zrobiła bo nigdy się nie spotkamy to po pierwsze a po drugie sranie i sikanie do gęby jest obrzydliwe nigdy tego nie robiłem i nie zrobię i nigdy sobie na to coś nie pozwolę to obrzydliwe

I co trzeba mieć we łbie żeby takie coś robić (jesteś baptystką a to jest ciężki grzech) i po nazwisku to po pysku zapamiętaj PS jestem pedałem wolę facetów!!!

PS nigdy mnie nie zgwałcisz to po pierwsze a po drugie gdybyś mnie zgwałciła to zadzwonię na policję a za gwałt grozi od 2 do 12 lat więzienia!!!

Uwierz mi ze znajdą cię i nikt ci nie przyklaśnie akurat baba może faceta zgwałcić takich przypadków było dużo i to w Polsce i jakoś za gwałt na facecie zostały te kobiety skazane i uwierz policja i prokuratura zna takie sprawy i uwierz uwierzą PS nawet badania porobią i w badaniach wyjdzie że doszło do zgwałcenia i co daje jesteś taka pewna siebie?

Gość Wieś kup województwo opolskie
I co prawa tywa? Prawa tywa a byłaś u psychiatry?ile ty masz lat? Zachowujesz się gorzej niż mój pies

Spójrz lepiej na siebie akurat ja idiotko lecze się u psychiatry od wielu lat byłem nawet w szpitalu psychiatrycznym 10 dni na obserwacji z powodu depresji i to przez takie osoby jak ty!!!

Up

Ja durne tematy zakładam tak? Spójrz na siebie a ten temat który teraz założyłaś jest niby super tak?a tematy o kale stolcu gwałceniu dzieci tematy w których są gołe foty foty doopy foty goofna i foty jak sracie do garnka są niby normalne?ja takich tematów nie zakładam!!! Spójrz na siebie!!!

A ten temat o sraniu mi do gęby niby jest fajny i super tak? Więc ty się lecz idiotko

PS to nie są moje tematy czyli o kale stolcu gwałceniu dzieci itd chyba lepiej wiem od ciebie PS znam treść takich tematów bo nie da się ich nie zauważyć pisze tym idiotą że są idiotami "takich tematów nie zakładasz? A ten temat to co?on jest dowodem na to że zakładasz takie durne tematy

I co ty na to? Sama się wkopałaś:D