Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja pieprzę, za 500 plus się lansuje w internecie

Polecane posty

Gość gość
ktoś jej dzieciaki musiał zrobić. i pewnie nie była to dyrektorka mopsu

Gość gość
no na pewno nie ja, która zapieprzam na jej bachory

Gość gość
oj tam na jej to tylko troche zapiepeprzasz... swoją droga jak nisko można upaśc żeby zajść wysoko... taka robota. dziennikarka. dla sprawy i idei bo przeciez wiadomo, że mało płatna

Gość gość
tam na parkingu przed studiem tvn same trabanty maks polonezy wiadomo. sie tam złąża te biedne dziennikarze trza ich wykapac we wspólnej łaźni odwszawić ubrać uczesać dać na ząb jakiejś owsianki żeby nie mdleli w czasie wiadomości....ugrzać troche bo weź tera nocuj pod mostem zimą bez dogrzewaczy i sie tak prezentuj

Gość gość
podobno hubert urbański żebrał na chleb u publiczności w trakcie przerwy na reklame w milionerach ale mu nie dali bo że niby przepije czy cos. tak mi ludzie mówili.

Gość gość
tam wiadomo telewizja edukacyjna nikt dla pieniędzy nie idzie. a bida jak to bida wiadomo na prąd nie ma telewizora nie ma dekodera to sie piertolą tam tej komunie z nudów i rozpaczy. nie wiadomo. może to durczok a może kto inny? w sumie to niesprawiedliwe też powinien dostac połowe dzieci które zrobił i kase na nie.

Gość gość
no ale ustalanie ojcostwa kosztuje a prezes owi też sie nie przelewa. sama kalczyńska pewnie będzie twierdziła że ja natchnął duch boży ewentualnie że sama se zrobił dzieci co ostatecznie uwalnia ludzkosc od konieczności utrzymywania przy zyciu mężczyzn

Gość gość
w ogóle co to za nazwiska są? durczok kalczyńska? gdzie sie podziali malinowscy pawlaki nowaki i inne żebraki? durczok mi sie kojarzy z durem brzusznym albo burczeniem w brzuchu ewentualnie z kurczokiem. a klaczyńska mi sie kojarzy kalem. oni tam przypadkiem jakichś roboczych nazwisk nie dostaja na terytorium tvn 24?

Gość gość
cholerne pisowce, kosztem biednych ludzi pracy sponsorują luksusy bogatym

Gość gość
ale wy jesteście śmieszne niech mi ktoś wytłumaczy fenomen jak za PO się nie lansowali w tamtym czasie , wszyscy byli równi jedli buraki i spali pod kartonami :-D taaaa No i określili że NORMALNA RODZINA TO 2 PLUS JEDEN wiecie co ja dostałam wszystko od mamy dom mi zostawiła w Piasecznie Ja pracuję mój M pracuje mamy kasy jak lodu i 4 dzieci już każde więcej ma niż 10 lat więc nie robione dla 500 i co ja teraz wkleję zdjęcie bo mam 500 na jedno dziecko i wy napiszcie dorobiła się bo ma 500 no padłam :-D Mam kasę bo jestem bogata z domu z pracy i super , że was jad sączy więc macie g****o :-)

Gość gość
bo kuźwa pieniądze od rządu nalezą sie za pracę a nie za pieprzenie się, i to jest cholerny rząd

Gość gość
do gość dziś - no jeżeli nie korzystasz z 500+ to komu przekazujesz, jakiej chorej osobie, zeskanuj przelew, przecież nie robiłaś dzieci dla 500+ boś bogata to chyba nie biorąc je przekazujesz potrzebującym tj. chorym, udowodnij to. Bo już cholerny wałęsa miał sie dzielić i co, sam ze swoim stadem dzieci żyje jak lord a inni przez niego klepią biedę.

Gość gość
za jakie 500+ zawistne p***y? Ona ma faceta ktory ma kilka milionow na koncie wiec te 500+ to jest dla niej chuj.. Jestescie smieszne

Gość gość
no to jak wuj to wystąpcie pieprzone c**y do cholernych pisowców aby 500+ dawane było biednym w tym z jednym dzieckiem a nie bogatym.

Gość gość
tak jest, jestem zawistna i codziennie jak wstaję to przeklinam pisowców za te 500+ bo muszę jebać na nie za najniższą krajową, dotarło tumanie