Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie poszliście ze sobą do łóżka?

Polecane posty

Gość gość

Bo spotykałam się z jednym facetem to on już dobierał się do mnie na 4 randce :( i zmusił mnie abym dotknęła go tam :( oczywiście go rzuciłam bo nie chciałam tego i nie podobał mi się nawet. I pytanie do was, po jakim czasie poszliście ze swoimi drugimi połówkami do łóżka? W jakim wieku jesteście? Czy są tu tacy którzy zrobili to np. dopiero po roku? Są tacy?

Gość gość
Bywalo ze i po 1 randce. :)

Gość gość
2 lata

Gość gość
Do lozka?dwa lody

Gość gość
.... truskawkowe rożki

Gość gość
Jak jest chemia to na pewno nie po roku kto by tyle zresztą czekał :P

Gość gość
Na drugim spotkaniu u niego w pokoju jak mnie calowal i piersi masowal dotknelam jego kroczu i poczulam ze trafilam na chlopaka z duza pala a takiej szukalam. Juz po paru minutach zwijalam sie jak zmija ale z cipka nie uciekalam tylko sie pod niego podbijalam. Badzo dlugo wpychal mi calego juz myslalam ze zemdleje a on sie nie zleje . Ale po chwili poczulam jego sperme w sobie az mi sie lzej zrobilo, ale na tym sie nie skonczylo , po przerwie chyba polgodzinnej gdy go za niego zlapalam to sie wystraszylam bo znow mu stal, zabardzo nie mialam jeszcze ochoty ale sie mu poddalam i nogi do gory podnioslam ile moglam,Jeszcze tak przerznieta nie bylam pomimo ze on nie byl moj pierwszy, ale takiego grubego k****a to jeszcze nie mialam w ciipce.Mezem moim nie zostal ale bardzo dlugo sie z nim sptykalam i swobodnie mu cippke nadstawialam

Gość gość
Po miesiącu, a po półtora roku ślub razem już 23 lata.