Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge sobie darować, ze tak spieprzylam nasz zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Byle głupotą, ale spieprzylam :( Ależ ja byłam glupia :( teraz pozostal tylko żal

Gość gość
Co Cie nie zabije to Cie wzmocni ;)

Gość gość
idź się powieś głupia c i p o

Gość gość
kobiety maja tylko dwa osrodki w mozgu osrodek glupoty i osrodek zalu korzystajcie do woli

Gość gość
Jakżeś głupia, to cierp.Inne na tym skorzystają.

Gość gość
Nie miej za bardzo pretensji do siebie tylko bo gdyby on cię kochal toby pogadal wybaczyl i próbował a skoro poszedł w huj to znaczy ze nigdy nie kochał rozumiesz?

Gość gość
Nie rozumiał, że chcesz domek z basenem huj huj huj hahaha

Gość gość
To bardziej skomplikowane bo zrobiłam coś o co on nie powinien mieć do mnie żalu bo nie ma o co, ale on ceni inteligentne dziewczyny, a ja niestety pokazałam sie jako idiotka i pewnie teaz mu sie odechcialo znajomosci ze mną. To chyba jest jeszcze gorsze :O

Gość gość
Jeżeli jesteś jednak mądra a masz do niego kontakt to spróbuj,przynajmniej spróbuj wszystko wytłumaczyć w logiczny sposób.Czasem działa.Po każdej burzy świeci słonce.Stare ale prawdziwe przysłowie.

Gość gość
8.48 lecz się.

Gość gość
Nie uważam się za głupią, ale on mnie może teraz za taką uważać ( niestety przy ostatniej rozmowie bylam lekko wstawiona po imprezie i nawypisywałam jakichś totalnych głupot :() nie wiem jak mam to teraz wyjasnic, ze sie upiłam to też źle zabrzmi.... no poprostu nie wiem co teraz najlepiej zrobic, nie zdarza mi sie upic czesto, ale ta sie akurat zlozylo, teraz pewnie wyszlam na tepa idiotke

Gość gość
Nie ty jedna , ja też spieprzyłem, juz za póżno teraz, cholera

Gość gość
8.48 Dlatego tym bardziej powinnaś to wytłumaczyć.Jeżeli ceni inteligentne dziewczyny,a Ty taką jesteś ,bo na taką wyglądasz to tym bardziej powinnaś spróbować.On pewnie też jest inteligentny skoro Cię wybrał.Powinien zrozumieć.Tylko zrób to w bardzo logiczny i miły sposób.Nie obwiniaj go,nie wyrzucaj przeszłości.My faceci jesteśmy inaczej niż wy,kobiety skonstruowani.U nas wszystko musi mieć logiczne wytłumaczenie.

Gość gość
A co najgorsze on sie teraz nie odzywa :( Niby nie obrazilam go ani nic w tym w stylu, ale pisalam jakbym byla totalnie rabnieta , wtedy po pijaku uwazalam, ze to smieszne, a teraz jestem przerażona co on sobie mysli, pewnie "rany jaka ona tępa" i dlatego sie nie odzywa :( Ja bym tak przynajmniej pomyslala na jego miejscu

Gość gość
08:58- jesli do jutra sie sam nie odezwie to sprobuje sama sie odezwać i to jakos ( nie wiem tylko jeszcze jak) wyprostować. Ale nie wiem czy już nie jest za pozno, ja to zawsze coś muszę schrzanić w związkach prędzej czy pózniej :O

Gość gość
9.00 jesteś pijaczka daj mu spokój. Mało ma problemów? Szukasz terapii z powodu nałogu?

Gość gość
9.00 Spróbuj. Każde z nas ma coś na sumieniu.Coś co nie powinno się wydarzyć.Czasem jest ,że o jedno słowo za dużo było powiedziane.Czasem to jedno słowo wystarczy by zburzyć wszystko,co tak pieknie się zapowiadało,istniało.Kocha ,to Ci wybaczy.Jeśli nie wybaczy to znaczy ,że Cie tak naprawdę nie kochał.

Gość gość
Autorko masz depresję, że takie debile tematy zakładasz?

Gość gość
9.00 Główka do góry i nosek też.Nie odwlekaj tego do jutra.Kój żelazo póki jeszcze jest gorące.

Gość gość
09:06- to nie było jedno słowo, ale cała moja głupia wypowiedz, ktora jak widac mu sie chyba nie spodobała i wcale sie nie dziwię. No nic spobuje sie do niego chyba odezwac tylko jeszcze musze przemyslec jak mu to wytlumacze, nie wiem czy to dobry pomysl mu powiedziec wprost, ze bylam wstawiona, bo jeszcze pomysli, ze sie tak upijam czesto ( co nie jest prawda, no ale moze tak pomyslec)

Gość gość
9.00 Może on czeka,może sam boi się do Ciebie napisać,zadzwonić?Bo myśli ,że to za daleko zaszło.Może zagląda,widzi Cię gdzieś?Może i mu serce drży? Pomyślałas o tym?

Gość gość
Dokładnie mnie mój nie wybaczyl bo nie kochał nigdy

Gość gość
Powiedz to co masz na sercu.Prostymi slowami.Milymi przede wszystkim.Nie mow ,że jest głupi bo nie rozumie Ciebie.Nam naprawdę nie trzeba dużo.A szczegolnie gdy ktoś kocha naprawdę i zna znaczenie tych słow.

Gość gość
9.13 swiete slowa

Gość gość
9.12 chciałbym mieć taką kobietę jak TY.Z przemyśleniami.Potrafiącą zajrzeć w swoje sumienie.Głowa do góry.Bedzie dobrze.

Gość gość
9.16 masz rację.

Gość gość
Pijaczka i siedzi na kafeterii. Wzór żony.

Gość gość
Siedzi na wszystkich dostępnych portalach społecznościowych a mama jej kanapki do pokoju przynosi:)

Gość gość
Przemyślał i doszedł do wniosku, że nie chce wiązać się z kobietą co będzie mu piwo z lodówki podbierać. Niczego się z tobą nie dorobi co sobie złomu, makulatury i butelek uzbiera to wszystko mu przepijesz. Co to za życie, tylko byście sobie butelkę z rąk wyrywali.

Gość gość
Nie kombinuj,nie zastanawiaj się co też mógł sobie pomyśleć ,nie katuj się za jakąś głupotę. Wszystkim się zdarza. Napisz,przeproś za sytuację. Po prostu wyjaśnij. Będzie chciał to podejmie,nie,to poczujesz się lepiej że soba