Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge sobie darować, ze tak spieprzylam nasz zwiazek

Polecane posty

Gość gość
Napiszę do niego, ale nie wiem czy to sie jeszcze da wyprostowac :( Pluje sobie w brodę ,ze tak zrobilam bo mi bardzo na nim zalezy, strasznie mi smutno teraz jak on sie nie odzywa, ale tego sie spodziewalam wlasnie

Gość gość
Zależy Ci to łatwo się nie poddawaj

Gość gość
Autorko,taka mała rada:) Napisz mu wszystko.Nawet jeśli Cię ,,widzi" na kafe;)

Gość gość
Chlapnij sobie na odwagę i dzwoń do niego, lepszy ci się nie trafi

Gość gość
Boze, myślałam, ze go oklamalas, zdradziłam, czy coś... a tu tylko coś głupiego po pijaku palnelas. Nie biczuj się, może on czuje jakiś niesmak, ale jeśli ci nie przebaczy, to nie jest wart twoich łez. Przecież to bzdura! Jedna głupia wypowiedz, za która przepraszasz i czujesz skruchę, nie może przekreślić udanej znajomosci, jeśli tak sie dzieje, to oznacza, ze jemu tak naprawdę nie zależało.

Gość gość
Jeśli wasz związek się przez to rozpadnie, to nie ty go spieprzyłas, lecz on.

Gość gość
A czasem wina leży po obydwu stronach.Może i on przyzna się do jakiegoś błędu przed Tobą?Może i on nie jest bez winy?

Gość gość
Myślę,że wielu tu piszących lub tylko czytających;) spogląda retrospektywnie również na siebie.Każdy z nas kafeterian coś w swoim życiu spieprzył,dał się ponieść emocjom,powiedział za dużo lub za mało do kochanej, jakby nie było, osoby.Stracił kogoś ,na kim nam zależało,kogo kochaliśmy. Mądry Polak po szkodzie.Dzisiaj Ty to przeżywasz Autorko.To tylko dobrze świadczy o Tobie.Masz serce.Masz uczucia ,które pielęgnuj!Bądź sobą!Niech Twoje serce i uczucia będą najważniejsze.To co TY czujesz.Nie tylko to, co my tu piszemy. Rozmowa,rozmowa i jeszcze raz rozmowa.Szczera.Bez unoszenia się.Bez stawiania na swoim tylko.Wsłuchaj się, lub wczytaj w to ,co mówi do Ciebie.Postaw się w jego osobie.Jak Ty byś zareagowała.Nie stawiaj swego ego na pierwszym miejscu.Ktoś ,kto prawdziwie kocha zawsze powinien postawić siebie na drugim miejscu.Na pierwszym jest osoba przez Ciebie kochana! Tak to powinno działać zawsze.To pierwsza i chyba jedyna zasada w związkach ,na których nam naprawdę zależy ,lub zależało naprawdę.Działaj.Póki nie jest za późno na jakiekolwiek działania.Czas nie leczy.Czasem potrzebne jest natychmiastowe działanie.Póki rana się nie zabliźni.Póki nie pojawi się blizna, która będzie boleć na zawsze.