Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobaja mi sie kobiety..

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu już zauwazam, że podobaja mi się kobiety, dawniej było to mniej intensywne ale teraz coraz bardziej mi się podobają. Nie wiem jak to okreslic. Nie byłam w powaznym związku z nikim nigdy, jedynie kilka przelotnych relacji zakończonych na pewno nie pozytywnie. Czuje pociąg fizyczny również do kobiet. Wydaje mi sie że mogłabym być szczęśliwa w związku z kobietą. Jest tu ktos biseksualny ktory mógłby mi powiedziec, jak moge ogarnąć swoj mętlik w glowie? Nie wiem czy jestem bi czy nie. Nie wiem czy kiedykolwiek sie dowiem bo nie wiem jak to zrobić... nic już nie wiem

Gość gość
Daj sobie czas. Może w końcu zrozumiesz :)

Gość gość
Mam tak samo z tymze wlasnie zaczynam zwiazek z kobieta:) Kobieca seksualnosc jest plynna,dlatego fakt ze pociagaja cie kobiety nie jest niczym dziwnym Sprobuj sie przekonac jak wyglada czulosc z kobieta,jak sie w niej odnajdujesz Zreszta jak sie zakochasz w kobiecie,wszystko pojdzie naturalnie:) Powodzenia!

Gość gość
Nigdy nie zastanawiałam się czy w rzeczywistości byłabym zdolna na taki związek,choć wydaje mi się że to dość interesujący temat,pewne jest że o ile zdecydowałabym się na taki krok to musiałaby to być kobieta sprawdzona,mam na myśli dłuższą znajomość. Jestem po rozwodzie i pozostaję wolna,nie toleruję przypadkowego seksu,przyznam że od czasu do czasu zaspakajam się sama i wtedy właśnie wyobrażam sobie że zabawiam się z jakąś kobietą.

Gość gość
Mam tak jak ty autorko, z tą różnicą że wcześniej byłam w kilkuletnim związku z mężczyzną. Przez to zraziłam się do mężczyzn w ogóle. Brakuje mi czułości, ale nie wiem gdzie szukać lesbijki w realu.

Gość gość
Wiem że to nierozsądne ale może podasz meila.

Gość gość
10:03 Kto?

Gość gość
Panie LES (to od lesbijki, nie od gleby lessowej)nawet prze chwile nie zwrocilyby na ciebie uwagi :D