Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swiezaki ludzie powariowali

Polecane posty

Gość gość

Tez zbieramy,ale bez paniki. 4 swiezaki kupilam dziecku za gotowke bo bardzo chcialo,a na juniory zbieramy naklejki.Mam 26 wiec juz niedlugo.To co ludzie wyrabiaja w sklepach to sie w glowie nie miesci.Klotnie z kasjerka bo dala o 1 sa malo(kasjerka nie oblicza ilosci sama a system),szarpanina miedzy soba,koszmar.Wczoraj elegancko ubrana pani grozila ze zglosi to do glownej centrali ze dostala o 1 naklejke za malo i ze to kpina

Gość gość
Mój kot ma już Świeżaka Pieczarka i Marchewkę Juniorkę :) A tak na serio, to bardziej zależy mi na rabatach z kartą Biedry niż na pluszakach. Traktuję je jako miły dodatek i tyle. Nie mam dzieci, więc Świeżakowy szał mnie omija :)

Gość gość
Ludzie to klamki i parapety. W pierwszym lepszym markecie jest mnostwo ladniejszych i milszych w dotyku pluszakow. Te swiezaki sa paskudne.

Gość gość
My też zbieramy bez szału ale gdy dzieci są ze mną to zdarza się że zapytaja jak ktoś nie zbiera naklejek czy mógłby je dostać. Za gotówkę na pewnie bym ich nie kupiła bo nie są warte tej ceny w Lidlu są po 10 zł tyle ze te co w biedrze były w poprzedniej edycji

Gość gość
200 zl na pluszaki...tez normalna nie jestes.

Gość gość
Od wielu lat zakupy robimy w biedronce wiec naklejki zbieramy. Za to nie kopiłabym tych maskotek za gotówkę . Za 50 zł można spokojnie kupic ładniejszego misia . Co do zachowania ludzi w sklepach to sama pracuje w markecie i czasami brak slow ... Tylko patelnia w łeb strzelić .

Gość gość
Na fb czytalam,ze kasjerki tez oszukuja na naklejkach...

Gość gość
Sama autorko zwariowałas ze dałas tyle kasy na ohydne maskotki warzyw. A ja naiwna jak weszła ta akcja myslałam''Kurde,kogo zainteresują maskotki warzyw''Boze alez byłam w błędzie.Szkoda ze to nie jakies zwierzaczki bo robie czesto zakupy w biedrze i nazbierałabym sobie,a tak oddaję naklejki koleżance a takich maskotek wstrętnych pozbyłabym się zaraz gdyby ktos mi dal nawet w prezencie

Gość gość
Przede wszystkim świerzaki

Gość gość
Maskotki w kształcie warzyw i owoców to fajny pomysł . Z starej serii mamy truskawkę i śliwkę. Teraz zbieramy na kalafiora :)