Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka16

Podobam się mu ale on nie pisze

Polecane posty

Gość Katarzynka16

Hejka ogólnie sytuacja wyglada tak ze podobam się bardzo kuzynowi mojej przyjaciółki wiem to bo on sam jej to powiedział i paru innym osobom Najlepsze jest to ze jak jesteśmy na jakiś imprezach to on cały czas robi coś w moim kierunku już nie raz spaliśmy razem przytuleni , prawi mi komplementy i widzę to ze mu się podobam Ale tak jest tylko jak jesteśmy na imprezach jak coś wypijemy. Czasem zachowuje się zle w stosunku do mnie typu odpycha mnie mówi ze mam spadać a nagle przytula się rozmawia drażni. Następnego dnia po tym wszystkim nie pisze i przez kolejne również nie wiem co o tym sadzić. Co mam robić napisać do niego czy jak ?

Gość gość
Nawet mi się rozpisywać nie chce.

Gość gość
Daj sibie spokoj z nim

Gość gość
Księżniczkujesz i on myśli że nie jesteś zainteresowana, wykaż trochę inicjatywy albo daj mu spokój

Gość gość
Ja księżniczkuje chyba zartujesz Już działałam w jego kierunku ale on wyznajemi co do mnie czuje jedynie po pijaku potem następnego dnia nic się nie dzieje

Gość gość
Może alkohol wprawia go w bardziej flirciarski nastrój :D. Może też sprawdza czy lecisz na niego. To dla niego tylko zabawa, poflirtuje do domu i nara. Nie jest zainteresowany rozwijaniem znajomości z Tobą, gdyby był to by napisał. Ma Cie na fb lub zna Twój numer prawda? Nie chce to nie pisze, może takich,, kolezanek" JAK Ty ma kilka... Odpuść a na następnej takiej imprezie traktuj go na dystans

Gość gośćsnajpers
Myślę że jest p******y i urodzisz mu poj****e dzieci i będziecie żyć w p*******j rodzinie do j*****j śmierci a poważnie to śmieszne jest

Gość gość
Babo dorośnij, obudź się ze swojego snu, po pijaku facet takie rzeczy powie największemu pasztetowi w okolicy :-D ...a później kac podwójny!

Gość gość
Rany, ty po ponad roku dalej sie zastanawiasz czy on cos do ciebie czuje???