Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jako kobiety czujecie się ludźmi drugiej kategorii

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli tak to dlaczego?

Gość gość
Nie, jak podludzi traktuje facetów :)

Gość gość
Nie, jeśli ktoś tak o mnie myśli, to sam jest podczłowiekiem :) osiągnęłam o wiele więcej niż niejeden facet, mam tez o wiele większe możliwości. Żaden Seba nie będzie mi mówił, do czego się nadaję, a do czego nie :)

Gość gość
tak ja myślałam że jest równouprawnienie do czasu aż nei miałam sytuacji w pracy -molestowanie i okazało się że facetowi wolno wszystko a mnie ukarano, niestety mimo że kobiety coraz więcej osiągają ostateczne zdanie zawsze ma jakiś facet :( lekarz, mąż, szef, kolega z pracy na równorzędnym stanowisku, ksiądz, itd. w wielu wypadkach kobiety szefowe to marionetki a ostateczne decyzje i tak podejmują faceci ich przełożeni i to jest smutne tym bardziej że nadchodzi regres co do praw kobiet :( i znów faceci pokazują kobietą gdzie ich miejsce

Gość gość
Dlatego musimy walczyć! I nie dawać się tym smalcom.

Gość gość
Nie, wręcz przeciwnie. Dla mnie mężczyźni to gorsza kategoria i przez to czasem ulegam lub odpuszczam bo wiem że facet jest zbyt głupi by zrozumieć. I mój mąż np myśli że jest Panem świata a tak naprawdę to nawet ubiera się i je to co ja mu każe i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy że mam nad nim całkowitą kontrolę

Gość gość
Nie ale jak ide obok muslimow to sie boje.

Gość gość
ja niestety zawsze sie tak czułam, i walczyłam do przesady ... ubierałam sie mało kobieco, nie nosiłam torebki, taka chłopczyca ze mnie była