Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd z pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od razu podkreśle ze pisze temat na serio. Pracuje w jednej firmie od 10 lat. Miesiąc temu awansował em na przedstawiciela handlowego. Raz lub dwa razy w roku organizowane są wycieczki na weekend dla klientów naszej firmy i zalapuja aie tez kilka osób z firmy. W tym roku padło na mnie . Pracodawcy argumentują to tym ze poznam się z klientami. Lecz ja kompletnie nie mam ochoty na ten wyjazd. Wyjazd jest w sobotę i niedzielę czyli w dzień wolny. Jestem żonaty od roku. Moja Żonka nie zareagowała z euforia na ten temat. Sam nie chce TAM a bardzo jechać i mam ochotę powiedzieć poprostu ze sory ale nie jadę. Co byście zrobili na moim miejscu ??pozdrawiam

Gość gość
Zależy. Jeżeli możesz zachować pracę i nie jechać, to nie jedź. Po co będziesz jechał jak nie chcesz ? Ale z drugiej strony, jak chcesz być przedstawicielem i nie jeździć w delegacje ? Jesteś teraz kimś w rodzaju komiwojażera.

Gość gość
Pomyśl, że może ci się trafić fantastyczne ru/chanko. Aż szkoda, żeby taka okazja przeszła ci koło nosa!

Gość gość
Mówiłem ze temat na serio . Żadne zdrady itp nie kręcą mnie i nie wchodzą w grę. Raczej moja praca nie ucierpi na tej decyzji. Jak mówiłem nie jest to w czasie pracy tylko w weekend. Nie jest to szkolenie czyli niby wycieczka do ośrodka nad jeziorem. Jako przestawiciel jeżdżę i odwiedzam klientów i jakoś na tym wolałbym poprzestać o mieć kontakt z nimi właśnie podczas pracy .

Gość gość
Wiec tak wygląda sprawa

Gość gość
Nieee chce bo jedzie tam kupa ludzi 2x starszych ode mnie w dodatku razem z żonami mężami. A ja sam? ?wolałbym posiedzieć wolałbym domu z Żonką i rodzina a nie.