Duchess of Kafeteria 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bycie czyjąś córeczką, czy syneczkiem, naprawdę o niczym nie świadczy. Znaczy, kiedy są dorośli. chyba sie pozbyłam stalkerki . Uczcijmy to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 451 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ze mną? A ja odnoszę wrażenie, że od paru dni jestem na Twoim celowniku. Nie ograniczaj się. Ulżyj sobie. Dobra, nie rób z siebie ofiary. Nie ja to zaczęłam ale ja mogę skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mam siostrę. Słodziaka z minką i bajerem. Tato nie dał się nabrać Czasami człowiek wyczuwa instynktownie, że coś w tym wszystkim nie gra. Najgorsze, że nawet nie potrafi tego racjonalnie wytłumaczyć. Coś nie gra, i już. Mam tak z Pokraką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Dobra, nie rób z siebie ofiary. Nie ja to zaczęłam ale ja mogę skończyć. Ale co jest zaczęte i co trzeba zakończyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 451 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: ? Łatwiej niż facetowi? Nie rozumiem. Szczególnie, że alkohol od zawsze mi dynda. Chyba nie śledziłaś rozmowy z Mieczem. Nie dynda Ci tylko nie masz okazji tak uważa Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 451 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ale co jest zaczęte i co trzeba zakończyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: chyba sie pozbyłam stalkerki . Uczcijmy to Zawsze jakąś mam. Kobiety lubią się wypowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: W piśmie obrazkowym nie jestem zbyt biegły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 47 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Zawsze jakąś mam. Kobiety lubią się wypowiadać. jak by mnie jeszcze jakiś przypakowany byczek tu stalkował, ale nie, nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 58 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: jak by mnie jeszcze jakiś przypakowany byczek tu stalkował, ale nie, nie można Ja jestem przypakowany tylko tabletkami nasercowymi. Wiesz, zawsze zbyt kochliwy byłem Edytowano 57 minut temu przez Miecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 664 Napisano 50 minut temu 22 minuty temu, taka_pokraka napisał: Chyba nie śledziłaś rozmowy z Mieczem. Nie dynda Ci tylko nie masz okazji tak uważa Miecz Fakt. Czytam z wielkiego doskoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 664 Napisano 48 minut temu 25 minut temu, Miecz napisał: Czasami człowiek wyczuwa instynktownie, że coś w tym wszystkim nie gra. Najgorsze, że nawet nie potrafi tego racjonalnie wytłumaczyć. Coś nie gra, i już. Mam tak z Pokraką. Ale wiesz. Jest różnica w relacjach rodzinnych i tymi z netu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 451 Napisano 41 minut temu 5 minut temu, Baba napisał: Fakt. Czytam z wielkiego doskoku. Rozumiem, też często robię inne rzeczy w trakcie i nie czytam wątków rozmów, w których nie uczestniczę w końcu nie samym forum człowiek żyję A nie, przepraszam, nie mamy nic poza forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 31 minut temu 15 minut temu, Baba napisał: Ale wiesz. Jest różnica w relacjach rodzinnych i tymi z netu. Nie wierzę, że człowiek potrafi zmienić się w zależności od okoliczności, w których się wypowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 29 minut temu Qwerty, nie ma z czego cieszyć ryja. Ty uważaj czego pragniesz i w jakiej dawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 19 minut temu Trochę się zagolopowałem tutaj. Brak zleceń. To nie tak, zlecenia mam, ale brak ich potwierdzenia. Papiery gdzieś tam krążą po dziwnych kółkach. Siedzę i czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 11 minut temu 37 minut temu, Baba napisał: Fakt. Czytam z wielkiego doskoku. Odezwij się! Daj znać, że żyjesz! Ta cisza doprowadzi mnie do depresji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 664 Napisano 7 minut temu 26 minut temu, taka_pokraka napisał: Rozumiem, też często robię inne rzeczy w trakcie i nie czytam wątków rozmów, w których nie uczestniczę w końcu nie samym forum człowiek żyję A nie, przepraszam, nie mamy nic poza forum Czytając co piszesz na forum nigdy bym tak o tobie nie powiedziała. Jestem francą, ale nie aż taką. Zawsze piszesz, że pisanie na forum to wytapianie wolnego czasu w pracy. Jesteś tu często aktywna od 7 z minutami, zakładam więc, że pracujesz do 15. Jeśli nawet wystarczy wyłączyć komputer i umyć szklankę po kawie, poprawić makijaż, to zajmie ci to pół godziny. Mówisz, że często robisz zakupy po pracy. Obstawiam, że w domu jesteś około 17 a tam masz raczej dużo więcej obowiązków niż przykładowo ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 6 minut temu 21 minut temu, Miecz napisał: Qwerty, nie ma z czego cieszyć ryja. Ty uważaj czego pragniesz i w jakiej dawce Wiem wiem co za dużo to niezdrowo. Piękna pogoda dzisiaj lato wróciło u mnie nie wiem jak tam w innych częściach Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1117 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Wiem wiem co za dużo to niezdrowo. Piękna pogoda dzisiaj lato wróciło u mnie nie wiem jak tam w innych częściach Polski Pochmurnie i jakby chciało padać. Mży. Qwerty? Nie znam psychiki kobiet, ale wystawiają Ci mało pochlebną opinię. Czym jest to spowodowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach