Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 1993

Wredny teść, co robic?

Polecane posty

Gość Ona 1993

Mieszkamy razem za granica z tesciem. Mamy malutka 4 miesieczna corke. Tesc sie wtraca we wszystko, nie mozemy byc chwile sami , wszedzie z nami chce jezdzic , wtraca sie w wychowanie corki i w nasze finanse . Jest bardzo chytry. Kradnie nawet papier toaletowy z pracy bo mu zal kupic, nam tez gdy jestesmy w sklepie ciagle pyta po co ci to itp. Twierdzi ze niepotrafie sie zajac wlasnym dzieckiem, w nocy sprawdza czy czasem jej nieprzycislam itp chociaz o dziecko bardzo dbam i nigdy bym jej krzywdy niezrobila. ICo mam robic? Jestem tu sama... niemam z kim o tym pogadac a maz ciagle obiecuje ze to sie zmieni a nic w tym kierunku nierobi. Stracilam pokarm musialam przejsc na mleko modyfikowane , niemam apetytu , nie wyobrazam sobie takiego zycia:( prosze dodardzcie mi co poczac

Gość gość
Trudna sytuacja, mozesz tylko zmienic swoje nastawienie do tescia i traktowac go poblazliwie, bo go juz nie wychowasz. Tesc widac potrzebuje wladzy i ma manie kontrolowania. Mozecie upierac sie na wyjazdy we 2-3, chocby na zakupy. Tesc wnioskuje, ze pracuje i poza praca nie ma wlasnych spraw. W tym tkwi problem, moze jakis klub seniora, etc.

Gość gość
Chlapnij mu dzidę i po sprawie