Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bunt 11 latka...nie chce isc doszkoły i nie był nawet 1 wrzesnia

Polecane posty

Gość gość

Kiedy to sie zmieni? Kiedy namawiam go to placze, wrzeszczy, zrzuca zabawki i nie chce isc. Postanowilam ze nie pojdzie te pierwszych pare dni, ale zaczal sie kolejny tydzien a on w bek ze chce byc w domu.Nie poszedl dzisiaj. Potrafi ze zlosci zesikac lozka i w pizamie chodzic caly dzien. Ile taki bunt moze trwac?

Gość gość
Jakieś 7-10 lat, potem zacznie mu mijać :classic_cool:

Gość gość
uważam że to błąd , że pozwoliłaś mu w ogóle nie iść , każdy ma swoje obowiązki , ja mam 2 dzieci 4 i 13 , i w kółko są jakieś bunty , a przynajmniej próbują , jak się wydrę to pół bloku mnie słyszy , ale jak coś trzeba to trzeba, nie wolno za dużo pozwalać bo na głowę wchodzą .

Gość gość
zabrać kieszonkowe i kazać szukać prac dorywczych- ktos musi zapłacić kare za łamanie obowiazku szkolnego. a to moze być nawet 10 tyś, do max 50 tyś

Gość gość
Haha dobre, płacze Wiec mu ustepujesz :) świetna metoda wychowawcza. Niech najlepiej zrezygnuje ze szkoły i się bawi całymi dniami

Gość gość
Dlaczego nie chce chodzić do szkoły ?

Gość gość
Nikt nie lubi chodzić do szkoły, a jednak większość dzieci wie, że musi chodzić. Ale pewnie dlatego, że nikt mu nie ustepuje po napadach histerii. A swoja droga to jedenastolatek juz powinien rozumieć taka oczywistośc jak koniecznośc chodzenia do szkoły.

Gość gość
Kolejna idiotka która jest niewydolna wychowawczo.