Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naród polski upadł, doszło do tego że ludzie kradną jakieś Świeżaki z biedronki

Polecane posty

Gość gość

szmaciarze chodzą kraść chińskie pluszowe miśki ze szmacianego antypolskiego portugalskiego sklepu sprzedajacego żywność GMO... niedługo dzień zmarłych...bedziecie sie szarpac jak małpy o znicze a potem ? grudzień - bitwa w Lidlu o karpia... (stare dziady nie rozumieją, ze to typowe marketingowe g****o bo lidl podaje w reklamach cene za 100GRAM w zaleznosci od ryby czasem 200g a łosos zawsze 100g, a cymbały mtslą ze to za kg albo za opakowanie :O a opakowanie karpia wazy z 200-400 gram) dlatego w gazetkach trzeba patrzec zawsze na cene za kilogram,litr powiedzcie mi, dlaczego tak jest? dlaczego doszlo do tego, ze ludzie ''ROBIĄ'' sobie ''bachory'' dla 500 zł ? nie dzieci, tylko bachory :O mowia, ze nie, ze nie dla 500 zl ale podswiadomie robią to dziecko dla pieniędzy, te osoby są gorsze niz tirówki, ja bardziej szanuje prostytutki niż leniwe niepracujace mężatki mamuśki na utrzymaniu chłopa i państwa...

Gość gość
Ja myślę że powinnaś wyjść na spacer

Gość gość
Popieram. Spacer do psychaiatry.

Gość gość
idz na spacer do parku, popieram moich przedmówców.

Gość gość
Albo idź na siłownię, wyładujesz swoja agresję. Na nienawiść do wszystkich, niestety, lekarstwa nie ma.