nie mam włosów pod pachami 0 Napisano Wrzesień 11, 2017 Co byś dzisiaj zrobił, gdybyś wiedział, że jutro umrzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 zgwałciłbym sąsiadke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 to jest apokalipsa; https://youtu.be/dj-F4q4Hcn4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Najpierw bym jedną osobę porządnie opie'rdo'lił . Potem bym pojechał pożegnać się z inną osobą ,następnie przepisał bym dom auta i oszczędności na dom dziecka aby moja "rodzina" gó,w no po mnie miała , potem bym się tak nabzdryngolił że przespał bym własną śmierć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Napisałabym list do męża, położyła przy moim synku...i poszła spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 poszed bym na ryby w koncu raz sie zyje,zezaem ich tyle ze ,maja prawo mnie zezryc a co?:-P I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 aha utopil bym sie ,ajpierw ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Universum 0 Napisano Wrzesień 11, 2017 Tyle już było końców świata, że bym przeczekała i to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Wsiadłbym do samolotu lecącego nad Himalajami, wyszukał najładniejszą laskę, zaczął ją gwałcić a nad Himalajami wyskoczył razem z nią nie przestając jej dymać w dupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 I spadał razem z nią z fiutem w jej d***e . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 A tak na poważnie to Wsiadłbym do rakiety kosmicznej, wyszukał najładniejszą absolwentkę fizyki jądrowej, zaczął ją gwałcić a gdy będziemy przelatywali nad Marsem wyskoczył razem z nią w przestrzeń kosmiczną nie przestając jej dymać w d**ę., a następnie spadał z fiutem w jej d***e. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Główkowałabym nad tym jak uciec przeznaczeniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach