Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewy wkurzył bayern

Polecane posty

Gość gość

I ma rację

Gość gość
niech nie skacze bo go szybciutko odstawią takich kopaczy jak on jest bez liku kiedys pozaluje polaczek jak bedzie juz po szkodzie

Gość gość
palma mu odbija, jeszcze się przejedzie na swojej bucie i próżności

Gość gość
a co zrobił?

Gość gość
Jedyny któremu nie odwaliło,jego nie wywalą kto im będzie strzelał chyba,że Hans na ckm-ie

Gość gość
40mln € to malo na takiego pilkarzyka?? widac juz mu sie w dooopie przewraca od tej nadmiaru kasy :o marzy mu sie zajac podium Ronalda :o

Gość gość
Skrytykował polityke transferową Bayernu ma chłop racje dobry zawodnik

Gość gość
Odezwali się zawistni polacy żal wam że tyle ma pracuje na to ciężko jak sąsiad kupi sobie nowe Bmw to też mu zazdroścocie kanalie

Gość Ja_Dyzio
Lewy coś kombinuje , celowa akcja z podpuszczaniem i krytyką władz Bayern aby został wystawiony do sprzedania i kto da więcej ? być może chodzi o to aby się spotkał razem z Ronaldo w jednej drużynie ?

Gość gość
gość dziś Skrytykował polityke transferową Bayernu ma chłop racje dobry zawodnik x Ale on jest PIŁKARZEM a nie menadżerem czy sponsorem, jeśli chce sie w polityke klubu i finanse mieszać to niech zmieni zawód. On jest od grania, a nie dyktowania warunków jakie maja być ceny transferów.

Gość gość
A ty w pracy jak jesteś pracownikiem to trzymasz buźke na kłódke jak cos ci się nie podoba?

Gość gość
gość dziś nie jestem zawistny, tylko zastanawia mnie jak moze byc az tak pazerny :o ze mimo kosmicznych zarobkow, bagatela 40mln€ jemu malo, psioczy na pracodawce do mediow, ile to zarabiają w innych klubach, a jemu jakoby "ochlapy" placono..żal.

Gość gość
ktos wie ile x wiecej Ronaldo czy Messi zarabiają?? bo nasz Lewy chce do nich aspirowac.... :o

Gość gość
gość dziś dokładnie, a jego dniówka to już 200.000euro i jeszcze mu mało. Że Lewandowska to pazerna i chytra to już było od dawna wiadomo, a teraz on jej kroku dorównał.

Gość Ja_Dyzio
Lewemu się nie dziwię, walczy o pieniądze oraz przyszłość swojej rodziny , skoro jest okazja aby 'wyrwać' jeszcze więcej to próbuje i to jest zdrowe i normalne, każdy ambitny Polak tak próbuje a forsa z reklam też niech wpadnie , jeszcze 10 lat na falach eteru i w mediach będzie nazwisko Lewandowski a co za 10 lat ? trzeba się jakoś ustawić i założyć kilka restauracji, trzeba uruchomić kilka moteli hoteli , posiadać sieć stacji benzynowych oraz ładowania akumulatorów do aut hybrydowych , trzeba się jakoś ustawić , Anka powinna posiadać kilka fabryk produkcji rajstop i pończoch pod znakiem graficznym 'R' jako ANNA oraz kilka hoteli i restauracji własnych i kilka własnych sklepów , każdy ambitny szuka źródła aby nie błagać o emeryturę z ZUZ , zatem popieram Lewandowskich !

Gość gość
jeszcze dzis patrzylem na healthy plan by ann i nie daje mi to spokoju, ile to jest warte to bio-gowno wciskane ciemnemu motłochowi, a raczej cwany sposob jak sie dorobic na otylych zapuszczonych glupiutkich polkach ktore zamiast isc do lekarza i po porade dietetyka zapatrują się na tą celebrytke wierząc w jej "magie" i "cuda" ktore czyni swoją modą na przecenione dietki.

Gość gość
Ja_Dyzio dziś jak jeszcze ma sie ku temu podstawy...ale ON ich nie ma!

Gość gość
Do 22:10. Ona się nie dorabia na cudzej krzywdzie jak niektórzy a ci co korzystają zjej porad to ich sprawa lekarze nie są najmądrzejsi

Gość gość
ciekawe jakby wam ktoś zaproponował występ w reklamie za kilkaset tysięcy potem sesję zdjęciową za kolejne tysiące na koniec rolę w filmie za pokaźną gażę? to powiedzieli byście nie dziękuję?

Gość gość
Gdyby nie Lewy nie było by nas na Euro i w tych eliminacjach

Gość gość
popieram jest profesjonalistą ma stałą pozycję w bayernie więc może mówić co mu na serduchu leży

Gość gość
gość dziś i niech liczy sie z tym ze w koncu zostanie bez pracy. bedzie grzal lawke az mu sie odciski na doopie zrobią. pazerny sknerus.

Gość Ja_Dyzio
obstawiam, że jutro z BAYERN wyleci na zbity pysk dwóch lub trzech doradców a Lewy zostanie z tarczą i podwyżką od Prezesa w nagrodę za umiejętne spostrzeganie rzeczywistości , w Polsce oczywiście za ' umiejętne spostrzeganie rzeczywistości ' w nagrodę za trafne spostrzeżenia i podpowiedzi zorganizowania pracy wylatuje z pracy na zbity pysk i bez żadnej odprawy , bo przecież krytykowanie magistrów od technologi produkcji , którzy nie robią niczego w pracy ale są ziomkami samego Prezesa to nie wypada , więc wynocha z pracy krytykancie , debili nie potrzebujemy , precz chamom i bydlakom z produkcji , na produkcji są potrzebni tylko niemowy fizycznie sprawni i wykonujący swoje obowiązki przez 8 godzin pracy za 12 PLN brutto na godzinę , takie ma obowiązki , po godzinach pracy ma prawo mówić i słyszeć oraz wyrażać swoje opinie , takie jest prawo Prezesa !

Gość gość
Lewy bez pracy? Chyba kpisz,a kto ma tam strzelać bramki Ja też jestem pazerny bo jak mi ktoś proponuje dorobić za 500dniówki to idę

Gość gość
Krytykuję mojego pracodawce na zebraniach z nim i jakoś pracuję już prawie 20lat a nie raz szło na noże

Gość gość
Brawo trzeba mówić takie rzeczy może to wstrząźnie władzami munchen