Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w sklepie muzycznym Lighting Center w Mysłowic kupię dobry sprzęt muzyczny

Polecane posty

Gość gość

Pilnie poszukuję opinii na temat tego sklepu ponieważ chcę kupić dla szwagra sprzęt nagłaśniający i organy. Czy ktoś zna ten sklep proszę o info na jego temat:-) pozdro

Gość gość
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Pracują tam kompetentne osoby aby doradzić i pomóc coś wybrać. Serdecznie polecam :-)

Gość gość
Profesjonalny sprzęt wysokiej jakości obsługa 10/10 doradztwo 10 /10 jakość 10/10 Wszystko jest na wysokim poziomie POLECAM

Gość gość
Polecam sklep lighting center w Mysłowicach bądź w Będzinie nie za wysokie ceny dobrej jakości profesjonalny sprzęt obsługa miła serdecznie polecam :-)

Gość gość
Sklep LightingCenter w Mysłowicach jest wyposażony w profesjonalnej jakości sprzęt, Bardzo miła i fachowa obsługa. Jeżeli czegoś nie ma od ręki to w krótkim czasie jest to sprowadzone i w przestępnej cenie. Serdecznie polecam.

Gość gość
Znakomicie: realizacja błyskawiczna, ogromna dbałość o wysyłany towar, zapakowany tak, że nie ma możliwości uszkodzenia. Super!! polecam lighting center w Mysłowicach

Gość gość
w sklepie Lihgting center mają szeroki asortyment Polecam sklep ze względu na szybką i bezproblemową realizację.

Gość gość
Bardzo lubię sklep Lighting Center w Mysłowicach . Obsługa miła, wiedzą o co chodzi i ładnie umieją wszystko doradzić. Polecam.

Gość gość
z pewnością znajdzie tam to czego potrzebujesz

Gość gość
jeden z lepiej wyposażonych sklepów internetowych ze sprzętem jaki widziałem

Gość gość
podoba mi się właśnie to u nich że mają dosłownie wszystko, ja jestem zachwycony

Gość gość
Jest taki perfekcyjny ze nikt nie zdążył napisac czym sie zajmuje co to za sprzęt? Wg. Mnie to spam.

Gość gość
Dobrze kolego/koleżanko, podzielę się z Tobą moim kupnem. Szukałem miksera allen heath 92x, niestety na stanie go nie mieli aktualnie, dlatego wybrałem px5, też po małym doradztwie ze strony obsługi sklepu. Post pisałem 12 marca ;)

Gość gość
Dobry to mało powiedziane. Mieli moją wymarzoną Ray 5 i to po promce małej. Jestem w niebie :D

Gość gość
z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Jeśli nie interesujący Cie model to pracownicy doradzą Ci identyczny a nawet lepszy zamiennik w identycznej cenie

Gość Hania92
Ja mam dobre doświadczenia z tym sklepem i mogę go spokojnie polecić. Dzięki wysokiemu poziomowi obsługi klientów szybko dobrałam produkty, co do którym nie byłam zdecydowana. Ceny również uważam za przystępne. Polecam!!!

Gość miłośniczka muzyki
duży wybór oraz częste promocje warto się zdecydować:-)

Gość gość
kochana, nie ma lepszego sklepu muzycznego w okolicy, a może i wcałej Polsce. najlepsza jakość sprzętu nie za miliony monet.

Gość gość
nie "dobry" ale najlepszy! ;)

Gość gość
Długą gwarancję na używane instrumenty i akcesoria daje Music House (http://musichouse.pl/). Tutaj można na używany sprzęt dostać rok gwarancji i faktycznie jak do tej pory wszystko co u nich zamówiłem działa, gra i buczy. Najbardziej sobie chwalę kolumnę gitarową Marshall 1960...niby używana ale brzmi jak nówka sztuka.

Gość gość
zgadzam się - lighting center jest najlepszy w okolicy, a także na całym śiwecie!