Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczasy we wrześniu

Polecane posty

Gość gość

Moim zdaniem jeśli chodzi o morze to warto jechać np. do Świnoujścia przykładowo na www.zaplanujwczasy.pl jest tych ofert full. Miasto Świnoujście oferuje praktycznie oferty noclegowe przez cały rok

Gość gość
A moim zdaniem nie warto, cały wrzesień deszczowy, nie mówiąc o temperaturze morza, tak więc z tego spamu nie skorzystam.

Gość gość z Trójmiasta
Akurat morze bywa we wrześniu ciepłe. Cieplejsze niż temperatura powietrza :D

Gość gość
Ja się wybieram na Festiwal Pasji, myślę że powinno być fajnie. Dzieci chcę zabrać ze sobą, z tego co widzę w programie to ma być kilka ciekawych pokazów, choćby walki robotów – to powinno zwłaszcza synka zainteresować. Ogólnie moje dzieciaki lubią takie rzeczy, dobrze się bawiły w centrum nauki Kopernik jak byliśmy parę miesięcy temu chociażby. Więcej o festiwalu można przez ich FB poczytać – www.facebook.com/FestiwalPasji

Gość gość
We wrześniu jadą skąpiradła,najważniejsze aby było tanio.

Gość Ulka

Wcale nie.... bo jeżeli ktoś  nie lubi tłoku to pojedzie we wrześniu a ceny nie mają tu nic do rzeczy bo i tak trzeba wydać i tak.  Ja na przykład wybieram się nad morze do Pobierowa i wynajmuję apartamenty w Pobierowie w Grand Laola i moim zdaniem ceny są minimalnie różne niż w sezonie. Mi bardzo zależy na komforcie i dla tego wybieram apartamenty.