Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TAK BĘDE ŚPIEWAŁ W PIERDLU

Polecane posty

Gość gość
cwaniak ilu pokojowe masz mieszkanie? mieszkasz w nim sam? ono jest twoje własnościowe notarialnie potwierdzone? bo jak masz więcej niż 1 pokój to weź sobie ten drugi wynajmij komuś np. za 500-600zł z opłatami, no nie wiem ile tam biorą za pokoje w twoim mieście, zorientuj sie, ale chodzi o to ze zawsze jakąś kase bedziesz miał + renta którą masz i będziesz sobie żył jak pączek w maśle, a może i masz nawet 3 pokojowe to możesz za dwa pokoje kasować, to jeszcze wiecej kaski będzie. Do tego rób transmisje na youtube, załóż bloga i sam sobie podczas transmisji wysyłaj z innych kont donate, jak ludzie zobaczą że dostajesz donejty to sami też ci będą wpłacać, rób po prostu taki obieg zamknięty pieniędzy, zakładaj codziennie 5-10 nowych kont, roześlij na nie po 5-10zł i z nich sam sobie donejtuj, a ludzie jak to zobaczą że inni ci wpłacają to też wpłacą, to psychologia tłumu

Gość gość
ja nie jestem oszustem a pozatym ja niechce mieszkać z innymi ludźmi bo jestem konfliktowy, a pozatym ja mam mieszkanie w opłakanym stanie i nawet za dopłatą nikt by w nim niechciał mieszkać...

Gość gość
aha i nie mam renty, mama mnie utrzymuje :)

Gość gość
jest taki polski film "czeka na nas świat" i on świetnie opisuje mój stan i moje życie...